Émelygés, hangulatváltozás - általában így indul a nők terhessége. A bumeráng! blogok között válogatott, hogy a sztármamák min mentek keresztül, áldott vagy inkább áldatlan állapot volt-e a terhességük.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@Rézangyal: Jesszusom... azt én nem tudnám megenni! :-) De az idősebbik lányom imádja a tejet, lehet hogy akkor is ő kérte?
palika
Amikor a feleségem terhes volt én egyszer sem hánytam, pedig háromszor is megtörtént! Jajj, most jut eszembe, de igen, amikor megszülettek a kicsik...még másnap sem voltam valami jól!
entero
@palika: Gratulálok a 3 gyerekhez, az én párom ötöt hozott a világra, de képtelen voltam bent lenni a szüléseknél. Mondjuk az utolsónál ikrek születtek, kis híján egyedül maradtam a komplikációk miatt. Azt a két hetet sosem felejtjük el teljesen, de a két kicsi mindenért kárpótol minket azóta is. Több gyerek már nem jöhet szóba a műtét miatt, de azt hiszem elég is ez az 5 lurkó, és főként hogy a párom rendbe jött teljesen. Szóval én sem hánytam, viszont tíz kilót fogytam két hét alatt.
Rézangyal
@sziráki ágnes: Lehet. Az én fiam minden esetre szereti az erőset.
Dulcinea
@palika: De csak azért nem voltál valami jól mert, mert örömödben úgy berúgtál, hogy azt sem tudtad fiú vagy-e, vagy leány!:))) Ismételten Gratula az icike picike 180cm babáidhoz!:)))
Dulcinea
@Rézangyal: A három terhességet én is könnyen viseltem, de az elsővel az összes létező zöldséget fölvásároltam és csak nyersen volt nagyon finom!:)) A másodikkal sütemény minden mennyiségben, erős paprikával kombinálva!:)) A harmadik mondhatni egészen normális...csak napközben nem tudtam nyitva tartani a szemem, viszont éjjel meg nem lehetett lelőni!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.