Minden idők legdrágább celebesküvőjét hozta tető alá októberben Justin Timberlake. Az énekes az összes rongyrázó celeben túltett. A 6,5 millió dollár még amerikai sztármércével is tekintélyes summa, forintban közel másfél milliárdra rúg. A lapokat azóta is az foglalkoztatja, mi kerülhetett ennyibe?

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Hamarosan olvashatjuk, mennyibe fájt a válása!
entero
Én azt nem értem miért kell mások magán életében vájkálni. Ha nekik így volt a jó, akkor így volt a jó. Mindenki annyit költ a saját pénzéből amennyit akar.
sokanvagyunk
Hamarosan olvashatjuk, mennyibe fájt a válása!
QQCSI
@entero: Nem irigység, mert pont leß@rom, hogy mennyi a pénze, nekem nem is kellene, mert nem lennék boldog ilyen sok pénz birtokában, de ennyi pénzből hány afrikai, ázsiai kisgyerek is kaphatna gyógyszert/védőoltást malária, sárgaláz, TBC, AIDS ...stb.ellen???!!!
Vagy hány magyarországi faluba jutna egészséges, arzénmentes folyóvíz?
Vagy hány magyar tanyán élő számára jutna 400 méternyi villanyvezetékre?
Tovább is van, mondjam még?
Levendula
@entero: Aki ilyen nagyméretű, látványos esküvőt csap, ott nincs igazi boldogság...
entero
@QQCSI: Ez mind rendben is van, de senkit nem kötelezhetünk jótékonykodásra. Ez mindenkinek magának kellene hogy eszébe jusson, meg a kormányok is kivehetnék a részüket belőle.
entero
@Levendula: Vagy csak azt akarja megmutatni neki mennyi pénze van. Mondjuk szerintem ezt mindenki tudja. Számomra mint énekes egy nagy nulla, nem azért írtam az első hozzászólásomat mert a szívem csücske lenne, csak senki privát marhaságaiba nem szoktam beleszólni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.