A lány barátjának mesélte el, hogy tinikora óta folytat szexuális kapcsolatot a család két kutyájával. Azóta szakítottak, és a férfi feljelentette.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lacci Bácsi
Olyan csúnya lehetett ? De legalább elmondhatja , nem vonatkozik rá a mondás ,
" még a kutyának sem kell ".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
Pedig nem néz ki olyan rosszul, hogy kutyákra kéne fanyalodnia férfiak helyett, valami nagyon nem lehet rendben a fejében. De azért az exbarát is nagy sz...rágó lehet.
Zsoel
@kukac50: Honnan tudja, hogy a kutyáknak nem volt jó, vagy kényszerítve érezték magukat, talán beszélt velük? :)
Stephen Hawking
most vacsoráztam. szerintem ki fogom okádni...
Silver
Van egy olyan érzésem hogy a kedves exbarát agyszüleménye a dolog ,nem hiszem hogy a kiscsaj annyira kasu lett volna hogy ilyet csak ugy elmeséljen.
csikknorisz
Megérett a világ Szodoma és Gomorra sorsára. Bár ez is egy elég perverz történet a Bibliában, elpusztultak bűnös, fajtalankodó városok, a kimenekített Lót pedig meg...ta a lányait. És ami még betegebbé teszi az egészet, hogy ezt a lányai akarták. Ha igazán perverz sztorikat akar olvasni az ember, ne a Borsot lapozza, hanem az Ószövetséget. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.