A rózsaszínhez hagyományosan a nőiességet, gyengédséget és lágyságot kapcsoljuk, épp ezért az egyik legcsajosabb szín. Hagyományosan. Kezd ugyanis átalakulni a rózsaszínhez való össztársadalmi hozzáállás. Néhány évvel ezelőtt, ha egy pasi rózsaszín ing vagy póló viselésére vetemedett, a puhány volt a legenyhébb jelző, amit kaphatott, csajok esetén viszont kifejezetten elvárás volt a rózsaszín, hiszen olyan nőies. Ma már egyre több férfi pompázik rózsaszínben, a karrierre vágyó nők viszont ódzkodnak a viselésétől, mert kevésbé veszik komolyan őket rózsaszínben.

Forrás: cotcot.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Ma már egyre több férfi pompázik rózsaszínben."

Muszáj belenevelni a pasikba ezt a nyálascsiga-feelinget? Egy férfi legyen már férfi. Nem azt mondom, hogy fogpiszkálókból és medvecsontból is képes legyen házat építeni a világ végén egy zsebkéssel meg 90-es bicepsszel, de ez a metroszexuális életvitel már túlzás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zsoel
Az én össztársadalmi hozzáállásom nem változott, szerintem a pink férfiakon továbbra is nagyon buzisan mutat. A magam részéről fehér vagy lila színű ruhát is előbb vennék föl, mint rózsaszínt.
honeykiss
Rózsaszíben a férfi olyan mint a csiga...
Rézangyal
Ami engem illet, elfog a borzadály, ha férfin rózsaszínt látok. A másik kedvencem a lila nyakkendő. (oldalra kiköp :) )
Pilóta
@Zsoel: 10:01
"Az én össztársadalmi hozzáállásom nem változott..."
--- Haj rá magyarok!
--- Haj rá Magyarország:-)
keresztapa
@csikknorisz: Maga a kinézése is a buzihoz közelít, akinek nincs ízlése annak van feltűnési viszketettsége, nem tehet róla, de a figyelés ráirányul, így eléri célját.
sokanvagyunk
@csikknorisz: Nagy a frakció és egyedül vállalja fel helyettük is ezt a kínos feladatot - egy tanga azért mégse lenne elég! :)))
A Tündik bündije
"Ma már egyre több férfi pompázik rózsaszínben."

Muszáj belenevelni a pasikba ezt a nyálascsiga-feelinget? Egy férfi legyen már férfi. Nem azt mondom, hogy fogpiszkálókból és medvecsontból is képes legyen házat építeni a világ végén egy zsebkéssel meg 90-es bicepsszel, de ez a metroszexuális életvitel már túlzás.
Dulcinea
Amelyik férfi igazán férfinak érzi magát úgysem vesz fel rózsaszínt, még akkor sem ha ingyen adják!:)))
Pilóta
@Dulcinea: 16:05
A férfiasság, amit @A Tündik bündije említ, vélelmeim szerint nem színfüggő, bár bizonyára nem is rózsaszín!:-)
keresztapa
@Dulcinea: Kedves, de ha mégis felveszi, mert nem érzi magát férfinak, akkor az aszt jelentené, hogy a homokos nője? Akinek nincs szüksége nőre, csak homokosra? aki nem a férfi kategóriába tartozik, de az is lehet, hogy kificamodott ízlését, még a felesége sem tudta megváltoztatni, erős egyéniség jelei, amely nem tűr ellent.
Dulcinea
@Pilóta::))) Az a fajta férfiasság tényleg nem színfüggő! De a fene vigye ha lagymatag!:))
Dulcinea
@keresztapa: Kedves, Ha netalán egyszer az én Don Quijotém egyszer arra adná a fejét, hogy rózsaszín holmit vesz fel, fatestápolóval ápolnám a derekát!:)))
keresztapa
@Dulcinea: Drága könnyezett a szemem a nevetéstél a fatestápolóval történő derékegyengetésen. Csodálatos a humorod, köszönöm a megnevettetést!
Dulcinea
@keresztapa: Kedves, örülök, hogy sikerült, nevetést, és mosolyt csalnom kedves arcodra!:)
keresztapa
@Dulcinea: Drága ez már nem is nevetés volt hanem röhögés, hangossága még a munkatársak kíváncsiságát is felkeltette,hogy mi az a vicces a munkában ami ennyire
röhögésre kényszerít, azaz lebuktam a nagy munka lázában.
Dulcinea
@keresztapa: Na puff neki...végül is, igazán jó munkát csak jó kedvvel lehet végezni!:))
Keresztapa kedves, a Don Quijotés résznél én sem voltam észnél!:))
keresztapa
@Dulcinea: Drága ebben az állításodban igazad van, de a munkatársaim berozsdásodott felfogása, csak a munkát értékeli, humor nélküli, igazi robotok. Sokszor sajnálom is őket, hogy nem tudnak feloldódni!
Dulcinea
@keresztapa: Kedves, egyetlen dolognak örülök, még pedig annak, hogy közülük te vagy az üdítő kivétel! És abban is biztos vagyok, hogy te mint humort kedvelő ember, sokkal eredményesebben, vagy képes dolgozni, mint az általában feszült görcsös emberek!
@keresztapa: Maradj mindig ilyen kedves, aranyosan humoros férfi! Maradj üdítő színfolt, a szürkeségben!:)
ila51
@Dulcinea: 16:24 álma nője , állj , egyenlőre Te vagy a képzelete szüleménye :))
Az már egy másik regény , hogy Te is képzelegj :))
keresztapa
@Dulcinea: Drága köszi dicsérő szavaid, de te hozzájárultál nagyban humoros felfogásoddal, csodálatosan szép karcsúsított kék színű ruháddal, a volt kis ház is nagyon tetszett, de a mostani az már több a szebbnél.
Dulcinea
@ila51::)))) Hát tehetek én arról, hogy az erős vágyakozása miatt valóság lettem!?:)))
Az átdolgozott mesék valóra válnak ám!:))
Dulcinea
@keresztapa: Kedves, köszönöm, hogy a kedves bókjaid által a tenyereden hordasz, nincs nő, ki kívánhatna ettől többet!:)
keresztapa
@ila51: Kedves te is tudsz képzelődni, te is lehetsz valakinek álma nője, de nem csak képzeletbeli, de valóságban is, mennyivel eredményesebb lenne.
ila51
@keresztapa: akkor ez is úgy legyen ! :))
dragonita
van olyan pasi, akin jól áll a rózsaszín ing, sötét öltönnyel vagy farmerrel
keresztapa
@dragonita: Igazat írsz, de akkor is szebb egy hölgy rózsaszín blúzban, sötét kosztümmel!
De lehet, hogy nekem van ízlés ficamom!
Levendula
Hallgassátok a Class FM-et, jó zene megy ott mindig...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.