A rózsaszínhez hagyományosan a nőiességet, gyengédséget és lágyságot kapcsoljuk, épp ezért az egyik legcsajosabb szín. Hagyományosan. Kezd ugyanis átalakulni a rózsaszínhez való össztársadalmi hozzáállás. Néhány évvel ezelőtt, ha egy pasi rózsaszín ing vagy póló viselésére vetemedett, a puhány volt a legenyhébb jelző, amit kaphatott, csajok esetén viszont kifejezetten elvárás volt a rózsaszín, hiszen olyan nőies. Ma már egyre több férfi pompázik rózsaszínben, a karrierre vágyó nők viszont ódzkodnak a viselésétől, mert kevésbé veszik komolyan őket rózsaszínben.

Forrás: cotcot.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Ma már egyre több férfi pompázik rózsaszínben."

Muszáj belenevelni a pasikba ezt a nyálascsiga-feelinget? Egy férfi legyen már férfi. Nem azt mondom, hogy fogpiszkálókból és medvecsontból is képes legyen házat építeni a világ végén egy zsebkéssel meg 90-es bicepsszel, de ez a metroszexuális életvitel már túlzás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@ila51: Kedves te is tudsz képzelődni, te is lehetsz valakinek álma nője, de nem csak képzeletbeli, de valóságban is, mennyivel eredményesebb lenne.
ila51
@keresztapa: akkor ez is úgy legyen ! :))
dragonita
van olyan pasi, akin jól áll a rózsaszín ing, sötét öltönnyel vagy farmerrel
keresztapa
@dragonita: Igazat írsz, de akkor is szebb egy hölgy rózsaszín blúzban, sötét kosztümmel!
De lehet, hogy nekem van ízlés ficamom!
Levendula
Hallgassátok a Class FM-et, jó zene megy ott mindig...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.