Nem a hangja miatt jutott tovább Csobot Adél  – állítja az erdélyi énekesnővel szemben kiesett Szabó Dávid mentora, Geszti Péter.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsuga
Adél azért jutott el a döntőig, mert benne meg van az a bizonyos X. Szemben Dáviddal, aki egy középszerű énekes, aki eddig jól elvolt a színpadon, és igazából az is való neki. A tehetségkutatókat egyébként is főként azoknak a fiatal, vagy akár idősebb tehetségeknek kellene hirdetni, akiknek eddig még sehol sem volt alkalmuk megmutatkozni, sőt, még ének tanulásra sem volt nagyon lehetőségük. A közönség is azt értékeli leginkább, akinek a tehetsége a zenei pályától nagyon messziről bukkan elő, mint Susan Boyl, Phol Potts, Szíj Melinda, vagy éppen egy gereblyéző közmunkás. Hiszen éppen az ő sorsukban látják a reményt, hogy bárkiből válhat akár világhíresség is, ha a sors úgy hozza.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istvannyugdijas
Én szurkolók érte,nem fogok kétségbe esni ha nem győz.Győzzön ajobbik.
Zsuga
Azt már én is megállapítottam, hogy az x-faktorban még a döntőig eljutók is messze vannak sok Voice válogatáson kiesett versenyzőtől.
yazo64
@Pilóta: Valamit nem értek...
Amikor Malek Miklós megkérdezte hol van Nagykároly, Adél aszonta - Hát Erdélyben, Miklós!
almosd
@yazo64: mert sokan még odaát is így fejezik ki magukat.
Pilóta
@yazo64: 20:30
Tévedett! A fent közölt adataim tények! Ergo: Nagykároly nem erdélyben va!:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.