BUDAPEST – Nem a hangja miatt jutott tovább Csobot Adél (18) – állítja az erdélyi énekesnővel szemben kiesett Szabó Dávid (27) mentora, Geszti Péter (48).

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyuszicsibe
Még a cukiságtól is jó messze van,inkább idétlen. Mindig azt mondják,hogy még csak 18,meg kislány. Az,hogy gyerekesze van,látszik,de még rá is játszik azzal,hogy állandóan vihorászik,meg közben rázogatja magát...brrr...!! Engem a látványa is irritál,ez van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almalibre
Hogy kinek melyik versenyző tetszik, az szubjektív, a szavazatok mennyisége viszont objektív. Tény, hogy a szuper tehetségkutató show-k évről évre bebizonyítják, hogy a tényleges döntést nem szabad a nézőkre hagyni. Persze az is egy abszurd helyzet, hogy egy független zsűri helyett a rivális mentorok mondanak kritikát, akár saját versenyzőről, akár a konkurenciával szemben.
Mégis a legborzasztóbb, milyen módon tudjátok utálni a versenyzőket… A hozzászólások nem arról szólnak, hogy Adél ugyan néha mellé énekel, de bizonyos stílusokban nagyon jókat teljesít, Dávidnak szép a hangja, jóképű srác, de erőtlenül énekel, egyszóval férfiatlan, Timi nagyokat énekel, ami egyben az előnye és a hátránya, ugyan is a halkabb dalrészeknél kipurcan, a díváktól eltanult gesztusai pedig idegesítőek. Ebben a mezőnyben Gergő lazán a legjobb, szó szerint, hisz Ő sem világrengető, de ez a srác lazán énekel, lazán táncol és ettől olyan kellemes és könnyen fogyasztható. A hozzászólások arról szólnak, hogy kit milyen módon irritál a versenyző arca, vagy beszédstílusa, stb… Az meg lassan fel sem tűnik, hogy mi magyarok, milyen anti-nacionalisták vagyunk, a többség lazán eltűri, hogy lerománozzanak olyan magyarokat, akik egy politikai döntés következményeként, anélkül hogy elhagyták volna hazánkat, külföldön kénytelenek élni. Persze, ahol a „magyar” képviselők sárga csillagot viselve mennek a parlamentbe, nem is csodálkozhatunk ezen…
Istvannyugdijas
@adrenalink: Szerintem Adélnek van helye és a Magyar lány tud a korához képest. Profiknak viszont mint Szabó Dávidnak kezdők között semmi keresni vallójuk.
adrenalink
@Istvannyugdijas: Elegem van már a határon túlról ránk szabadított teheccségekből (lásd pl. László Attila)!!! A mi versenyzőinket nem pátyolgatják a külföldi X-faktorokban.
Pilóta
@orogordog: tegnap 22:22
Így igaz, förtelmes az RTL-es "hangmérnökség" ebben a műsorban, már régen le kellett volna cserélni!:-)
Pilóta
@Istvannyugdijas: @adrenalink: Igaz/Igaz!
gazdag dezső
Hát nem ez a demokrácia???Ezt akarták nagyon sokan!!Sok szavazó rá voksolt!!Ezért maradt, és van még maradt benn!!Talán Zámbó Krisztián nem azért maradt bent addig is???Annyi sok szavazatot kapott!!!Sok a bizonyíték rá,hogy a demokrácia sem tökéletes,mert nem mindig,sőt sokszor egyáltalán nem igazságos!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.