Sokáig úgy tűnt, soha nem lesz igazi pár Katából és Péterből. Kétszer is szakított Péter a lánnyal, aztán Kata lépett le az eljegyzésük után. Erről is mesél Hajdú Péter Mr. Frizbi című könyvben.

Az akkor még Bálint Toncsival kavaró Hajdú Péter a Balaton partján, egy bulin látta meg először Sarka Katát, aki rögtön megtetszett neki. Nem volt könnyű dolga, aztán mégis sikerült összejönnie a szép lánnyal. Ám később a műsorvezető mégis szakított a csinos lánnyal, de csak hogy másodszor is összejöjjön vele. MAjd ezután ismét kiadta Kata útját, mert túlságosan fiatalnak találta a lányt a maga húsz évével. Végül ez a szakítás sem tartott sokáigAz akkor még Bálint Toncsival kavaró Hajdú Péter a Balaton partján, egy bulin látta meg először Sarka Katát, aki rögtön megtetszett neki. Nem volt könnyű dolga, aztán mégis sikerült összejönnie a szép lánnyal. Ám később a műsorvezető mégis szakított a csinos lánnyal, de csak hogy másodszor is összejöjjön vele. MAjd ezután ismét kiadta Kata útját, mert túlságosan fiatalnak találta a lányt a maga húsz évével. Végül ez a szakítás sem tartott sokáig - írja a Kiskegyed.

„Komoly oka volt annak, hogy lelépjen tőlem, ugyanis nagyon rossz társaságba keveredett. Akkor kezdődött az egész, amikor tavasszal szakítottunk két hétre. Kata abban az időszakban megismerkedett valakivel, akit előtte nem ismert, és nem tudta, hogy kicsoda. Aztán egy idő után a srácról kiderültek dolgok, ám Kata hiába akarta, nem tudta lerázni. Nem akarom részletezni azért sem, mert ebből aztán rendőrségi ügy lett. Komoly fenyegetéseket kaptunk mindketten. Ezt eddig sehol sem meséltem el, de volt olyan időszak az életünkben, amikor testőrökkel jártunk" - mesél erről könyvében Hajdú Péter.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eperke
Ha a propeller leközli az egész regényt, én tökön szúrom magam:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Jesszuskám!!! @Eperke: adja a tippeket!!!
SwordFish
Filmet mikor csinálnak a magánéletükből? És ki lesz a rendező? :-))
honeykiss
@SwordFish: a filmet rendezte,forgatókönyvet írta,vágta,gyártotta,zenét szerezte, HAJDÚ PÉTER !
SwordFish
@Eperke: Már csak a home videó hiányzik, ami "véletlenűl" kikerül a netre, majd
sok pénzt elkérnek érte mégis ! :-DD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.