Úgy készül, mint a Luca széke – mondták nagymamáink –, lassan és nyugodtan: még 12 napunk van szentestéig. Aki konfliktusmentes karácsonyra vágyik, annak érdemes mindennap egy keveset kipipálni a feladatokból, így elkerülheti a kapkodást.

Forrás: Blikk.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
@Csizmás Kond: Kisvállalkozások helyzete szinte reménytelen. A legjobb indulat mellett is csak vegetálnak, örülnek, ha nem mennek csődbe. A könyvelő irodában, ahol mi is csináltatjuk a könyvelést, sok kis és kkv anyaga van. A könyvelők is azt mondják, kivétel nélkül mindenki nyakig ül a szalámiban. Már aki próbál becsületes maradni.
Csizmás Kond
@Rézangyal: Sokféle vállalkozo van, de szerintem mindenik minimálbért fizet annak akitől hiba nélküli munkát követel és annak az árát számolja fel vagy ad el terméket. ...
Rézangyal
@Csizmás Kond: Még a minimálbér is problémát jelent. Nem lehet mindenki entero, állítólagos amerikai kapcsolatokkal. Amerikára nem jellemző, hogy egyáltalán tudja hol van Magyarország.
Aki belföldi piacon próbál most boldogulni, az a nulla kereslet mellett nem tud.
Csizmás Kond
@Rézangyal: szerintem nem értettél meg.
Vegyünk egy építkezési vállalkozót. Alkalmaz öt kőművest három ácsot három mittudommit és tőlük elsőosztályú munkát követel, úgy is kéri meg az árát a megrendelőtől, de ő akkor is minimálbért fizet...és ha utánanézel a számláinak még a napi élelme is többe kerül vagyis többet számláz fel mint amennyit ad a kőművesnek...
és így összeadva mindent kiderül, hogy még ha kell ráfizetéssel dolgozik és örvendjen az alkalmazottja, hogy így is hajlandó őt alkalmazni.
Levendula
Már tegnap elkezdtem. Fáj a torkom. Pár nap fekvés lesz ebből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.