A karácsonyi filmkínálat általában elképesztően szegényes a tévében, így jobban tesszük, ha már jó előre beszerzünk nézhető, szerethető, vicces, vagy megható filmeket magunknak. Persze nem mindenki vágyik pityergésre karácsony este, ezért összeállításunk koronáját egy olyan film kapja, mely egyáltalán nem romantikus, nem is megható, de legalább brutálisan vicces, amiben olyan örökzöld hangzik el a télapó szájából, mint: annak örülj, hogy két füled van, mégsem vagy szatyor. Nos, melyik lehet ez a műalkotás?

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Nőkorszak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
@Angelika: 13:43
... nyugika, egyszer annak is eljön az ideje:-)))
A Tündik bündije
@Zsoel: Jól hangzik, de engem annyira nem hat meg az ünnep. Ahogy írtam, betáraztam ezeket a DVD-ket, lesz egy kis sütés-főzés, plusz rendelt kaja, de a fával nem nyűglődünk, nekem felesleges, főleg, ha még 24-én délelőtt is az irodámban leszek. Maximum kiteszek az asztalra egy tál szaloncukrot nassolni.
csikknorisz
Iskolás koromból Lex Barker és Gojko Mitič Winnetou összesére, na és persze a Csillagok háborúja első tv bemutatójára emlékszem, mint karácsonykor nézett filmekre. Egyik sem túlságosan karácsonyi témájú, de engem marhára nem zavart, hogy nem minden tévéműsor a karácsonyról szól. :) Milyen ünnep már az, ahol a tévének kell szolgáltatnia az ünnepi hangulatot? Megvolt az anélkül is.
Zsoel
@Angelika: Sem. Már egy jó ideje egyáltalán nem nézek tévét. Utoljára, azt hiszem, 2007-ben volt, hogy karácsony másnapján megnéztem valamit a tévében. Egyébként is: karácsony mindkét napján délelőtt mise van, olyankor nem kelek korán, utána meg úgyis ebéd, délután pedig rokonlátogatóba, első nap a szomszéd faluban lakó anyai nagymamámhoz, második nap a nagybátyámékhoz megyünk látogatóba. Tehát csak az esték maradnak - akkor meg inkább netezem, és kivételesen egy-egy bögre forralt bort is elkortyolgatok, ami elálmosít, és így korán le is fekszem. Kielégítő a válasz? :)
Zsoel
@A Tündik bündije: Ez is a karácsony megünneplésének egy módja.

Valahol azt olvastam (azt hiszem, gróf Széchenyi Zsigmondé az idézet, de nem vagyok benne biztos, és sajnos nem is tudom szó szerint idézni), hogy felnőttkorunk karácsonyain nem is a karácsonyt magát, hanem gyermekkori karácsonyi élményeink újraélését ünnepeljük meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.