Már csak ketten maradtak az X-Faktor színpadán: Csobot Adél kiesett a versenyből. Vasárnap este dől el, hogy Antal Timi vagy Oláh Gergő viheti haza a fődíjat.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tutti
Ez nem X-Faktor, hanem a Kész átverés! Döntőben egy magyar Tv műsorban, a magyar emberek szavazatára számítva 2 erdélyi és 1 cigány származású versenyző. És az átvert hülye magyarok meg csak nyomkodják az sms-eket. Ki lesz Magyarország hangja?! Ha rajtam múlna...egyik sem!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
taglo
Ma az RTL-en -12,45-től-22,35-ig X-faktor ,csak egy félórás híradó van közbe iktatva !Szörnyű , hogy a semmiből ,kilehet hozni egy 9-órás műsort ,NA EZ A MŰVÉSZET !!!
Dulcinea
@Horizont: :)))) Jóvan, akkó' most megyek oszt megreszelem a karmaim!:))
coyote3
Ugyan én nem nézem ezeket az átverős műsorokat, mióta egy bennfentes ismerősöm elmesélte, hogy egyik sem a tehetségről és a tudásról szól, hanem pusztán a pénzről és a nézettségről. Sajnálom azt a sok feltüzelt határon kívülit, aki eszeveszett mód nyomkodta a telefonja gombjait, hogy egy földijét oda juttasson a dobogó legfelsőbb fokára. Nagy pénzt húztak ki a zsebükből...
satan666
@Tutti: Ekkora barom azért ritkán ír ezen az oldalon. Miért nem a Kurucinfón fényezed magad.
Tutti
@satan666: Mi van betalált? Ha valamelyik csoporthoz tartozol, akkor menj oda, ne itt ocsmánykodj!
csa-csa
anka! Az a cigány (hogy idézzelek) kivételesen meg is érdemli"
fajgyűlölő bunkó vagy!

Adélka nagyon csini, színpadra termett, de ezzel a SEMMI HANGGAL hogy jutott be egyáltalán a mentorházba azt nem tudni! a begyakorolt vicsorától meg egyenesen a falnak megyek!
Timit legalább úgy sajnálnám mint a Gergőt!Egyik jobb mint a másik! Gergő azonban a szívem csücske!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.