Somló Tamás a TV2 The Voice című tehetségkutatójának mestereként tűnik fel péntekenként a képernyőn. Az LGT együttes zenésze beszélt változatos, sikeres pályájáról és arról, hogy nem éppen gondtalanok a nyugdíjas évei. - Zenélésből sosem lehetett megélni. Akinek nincs négy-ötszáz szerzeménye vagy nem írt musicaleket, az még csak jogdíjra sem számíthat. Hajdanán nem gondoltunk a jövőre. A rendszerváltozás süllyesztőiben eltűntek a dokumentumok, amelyek bennünket igazolnának. Amit levont a gázsinkból a koncertszervező iroda, az nem dobta meg a nyugdíjalapot, ha egyáltalán be lett fizetve. Így aztán a hazai könnyűzene jelesei öregkorukra szánalmas jogosultságra számíthatnak. Mivel mindkét fiam játszik zenekarban, próbálom őket meggyőzni, ne kergessenek túl nagy illúziókat. De mára annyira beépült a fiatalok életébe a zene, hogy lassan mindenki meg akarja mutatni magát - mondta Somló Tamás, aki sajnálja, hogy lassan már lemezt sem érdemes készíteni.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sóher
Somlókám kapsz 10 millát egy darabig elég! de megkérdezném Karda,Zalatnai , stb mennyit fizettek be mert tölünk 45%-ot vonnak le havonta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.