Szombat este tartotta születésnapi és naptárbemutató partiját Kiszel Tünde, aki továbbra is titkolja az életkorát. A naptárdíva szemtelenül fiatal hódolója miatt adja ki újra legendás falinaptárát, amelyet ezúttal három dimenzióban is élvezhetünk majd.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Hülye firkász! Oszt, ha éjjel, mikor is édesdeden húzom a lóbőrt, leszakad a keret és Tündéstől, mindenestől álmomban rám zuhan? Mert nekem akkor annyi! Randa egy halál lenne, az biztos!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Horizont: De hiszen ezt óbégatom!! Jézuskám! Eddigi kis szerény életemet egy vörös paca képében kell befejeznem?? Brrrr!!!
silber13
@Horizont: De azt már nem árulo
d el, hogy ilyen esetben lök valamit a biztosító, vagy sem! Szerintem túrót ad, nem pízt. Mert ugyi:
1. Függő teher alatt tartózkodtam védőfelszerelés nélkül. ( Ez csak egyfajta
munkahelyen engedélyezett: színházban a színpadon)
2. Mezőgazdasági haszonállattal (tehénnel) történő ütközés nem szerepel
a biztosítási események között, így tehát nuku kártérítés!
guszty
"Senki sem csinált még 3D-s naptárat, most velem indul egy új korszak. Már akkor is nagyon tetszettek Maklári Tót Attila rólam készült képei, amikor először a műteremben megnéztem őket, azóta pedig minden nap szemüveget ragadok, hogy nézegethessem egy kicsit. A képek három dimenzióban szinte megelevenednek, úgy érzi az ember, mintha megérinthetne engem" - árulta el Kiszel Tünde."

EZ A NŐ DILIS.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.