Nem kicsit lehet ferdült az a lány, aki egy hulla iránt érez romantikus vonzalmat. Kit érdekel, hogy hideg az ajka amikor csókol, hogy gyöngyházfényesen csillog a bőre, és hogy embervért iszik, amikor annyira sármos?

Feltöltő: RealTrebitsch
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

narziss
A diákjaim körében most nagy keletje van a könyvnek, meg a filmnek is. Lelkendezve mesélgették, milyen jó; örömmel vették, hogy én is hozzá tudtam szólni. (Még nem olvastam, csak egy kis füzetecskében az előszót, vagy részletet az első fejezetből, nem is tudom pontosan...) Engem egyáltalán nem zavar, hogy bestseller, lektűr és a filmadaptáció tette ismertté; OLVASNAK, ez a fő! :)

Mondjuk, nem minden esetben adok igazat azoknak sem, akik lehúzzák a filmes feldolgozásokat, és az alapművekhez képest eleve csökkent értékűnek minősítik. Például a Fahrenheit 451-et Truffaut megfilmesítésében mértékrendekkel jobbnak gondolom a Bradbury-regénynél, amiből készült...
RealTrebitsch
Olvasni én sem olvastam, csak a filmet láttam; nem rossz kis limonádé, de azért tényleg jobb lenne, ha értékesebb könyvek/filmek jutnának el hozzájuk.

Persze, lehet, hogy ez csak egy lépcsőfok, és majd tovább tudnak lépni ilyen irányba...
narziss
@RealTrebitsch: Merem állítani, aki elindul az olvasás "útján" - még ha az a kezdetekben - ponyvával van is "kikövezve", tovább tud lépni. Ha ráérez a dolog ízére, szépségére, később jöhetnek a komolyabb, nívósabb olvasnivalók/filmek. Szoktam is ajánlgatni egyet-kettőt (nem a kötelezőket!), van, akinél nagyon szépen haladunk a minőség felé. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.