Pár napja előkarácsonyi buliban voltunk a barátainknál a férjemmel. Jó kis társaság gyűlt össze kb. 20-an voltunk. Kaja, pia, tánc, ahogy ez lenni szokott ilyenkor. Azt hiszem, mindenki többet ivott a kelleténél. Tévedés ne essék, nem voltam részeg, mert akkor nem emlékeznék arra, ami történt. Nagyon melegem volt, ezért kimentem a kertbe egy kis friss levegőt szívni. Alig tettem néhány lépést, találkoztam az egyik barátunkkal.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Nőkorszak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Szóval csak csók volt vagy le is feküdtetek a mínuszban ez nem igazán derül ki teljesen...mindenesetre szánalmas,hogy ezután jöttél csak rá,hogy a férjed egy pótlék,amit én nem hiszek el...hagyd annyiban a dolgot, ne tedd tönkre a mások életét csak azért,mert szeretnél egy jót kefélni,mert nem hinném,hogy itt másról is lenne szó...próbálj vinni a házasságodba valami extrát vezesd a férjedet,lehet ő is un téged,közösen többre mentek.
Mami48
@honeykiss: Minek? Látszik, hogy az asszonyka nem szereti a férjét! Hadd menjen az ember, hátha összeakad, valami rendes nővel. Ez a tyúk meg üljön két szék közül a padlóra! Persze van olyan, hogy az ember nem tudja, hogy a férfi, akihez hozzáment három év múlva már nem fogja izgatni, de most minek hazudozzon tovább a nő? Mondja el a férjének az igazat, aztán menjen a pi.oda.
honeykiss
@Mami48 hát igen egy idő után unalassá válhatnak a dolgok...de én most is azt vallom,hogy egy szelet kenyeret sokféle dologgal fel lehet dobni időről-időre...ennek a csajszinak az nem jutott eszébe,hogy ezt a pasit is unja már valaki, és egy idő után ő is fogja unni.
SwordFish
Izgalmas lehetett. Az asszonyka unta, hogy csak a férjével. A megoldás az lenne,
ha a férje kapná el ilyen körülmények között. :-))
(mondjuk postásnak öltözve) :-DD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.