Szegény Szujó kedves akart lenni, de Kulkát épp rossz pillanatában kapta el...

Forrás: kiskegyed.hu
Feltöltő: Macsi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macsi
Nem gondoltam volna, hogy Kulka ilyen heves is tud lenni
Evikati
Művészi hiszti. Inkább lenne büszke arra, hogy annyira életszerűen játszotta a szerepét, hogy azonosították vele.
Ramadan
De elég rég volt, olyan lehet, mintha azóta nem csinált volna semmit!
Evikati
Ez a művészvilágban gyakori dolog. Egy-egy szereppel örökre belopja magát a nézők szívébe, agyába. A fiatalabbak nem hiszem, hogy emlékeznek Tímár József halhatatlan alakításárára Az ügynök halálában. Ez előtt és után is nagyon sok jó szerep megtalálta, de csak ez jutott mindenkinek eszébe a neve hallatán. A TV sorozatok szereplői közül megemlíthetnénk még Harsányi Gábort (Egy óra múlva itt vagyok), vagy Ernyei Bélát (Princz a katona). Szerepbéli nevük életen át kíséri őket. Soha nem hallottam, hogy zokon vették. Kulka nagyon tehetséges, intelligens színész. Sokszor láttam színházakban és valóban mindig beugrott az említett doktor szerep, de ez soha nem befolyásolta számomra az akkori alakításairól alkotott véleményemet.
Ramadan
Igazad van:) De Ernyei és Harsányi eléggé eltűntek a süllyesztőben, főleg Ernyei szegény. Kulka meg nagyokat alakít azóta is.
Evikati
arisztotela: Igen, Ernyeit Bécsben nagyon szeretik. Egyszer ottjártamkor sétált egy csinos nővel a belvárosban és szinte mindenki megfordult utána. Ekkor láttam, hogy nagyon ismert, hiszen ott játszott hosszú évekig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.