Napok óta küzdenek a szarajevóiak a kóbor kutyákkal, már 12 ember került kórházba. Köztük egy 15 éves fiú, akit két eb támadott meg az utcán.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wadnarancs
Én kerékpárral jártam évekig úgy ,hogy szerencsére soha nem kaptak el.
Édesapám vetett véget a dolognak amikor haza sem akartam menni vagy kerűltem meg vagy 20 percig sírtam ,hogy nem akarok menni iskolába.

Egy idős néni 2 nagy kutyája állandóan kiszökött és megkergetett bicajjal. Nem tudom ,hogy mi történik ,ha elkapnak ,de nem adtam estélyt. 10éves lehettem amikor sorozatban megtörtént a kergetőzés hiába beszélt apám a nyanyával nem tett semmit.
Végül a vadász segített... Boldog 2000es évek amikor 1 üveg sör és egy kézfogás a mai csúszópénzekkel ért fel.
Zsoel
@wadnarancs: Helyes, úgy is kell azt. Ha egyszer nem lehet civilizált módon elintézni a dolgot a gazdával, akkor saját kézbe kell venni a dolgot, mert rendőrségre, gyepmesterekre hiába vársz addig, amíg tragédia nem történik.
Zsoel
Szarajevóban is valami hasonló kéne. Összeállna egy-két fegyveres, és meg lehetne tisztogatni a dögöktől az utcákat. Nem is kellenének vadászok, szerintem a lakosságnál is bőven akad még eldugott fegyver; nem volt még olyan régen a boszniai háború...
lópicigáspár
Ha egy osztrák főherceggel el tudtak bánni, néhány eb, hogy okozhat gondot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.