Einstein szerint két dolog végtelen: az univerzum és az emberi hülyeség. Utóbbira csodás példák akadtak 2012-ben is, volt aki csótányevésbe halt bele, volt, aki a harangkötélre akadt, és a legbénább bűnözők is komoly harcot vívtak a dobogóért.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Óóóó amikor az észt osztogatták nekik már nem jutott!:))
egyedül
Szerintem sokan röhögnek a nyomorunkon és sokunknak a nyomorán röhöghetnek!!!
kiskutyauto
...Szerintem nagy hülyeség, hogy az emésztőrendszere miatt halt meg a csótányevő; nyilvánvalóan azért halt meg mert lenyelt élő csótányokat, akik átrágtak valószínűleg létfontosságú szerveket és/vagy artériákat, tekintve hogy kb 10 perc alatt meghalt... emésztési problémába 10 perc alatt nem halunk bele, belső vérzésbe ill létfontosságú szerv sérülésébe annál inkább... gondolkodni még nem tilos... bár Orbanisztán jó úton halad afelé hogy az is nyíltan korlátozva legyen... nem nyíltan már régóta van, ezért van tömeges elzombisodás és agyhalál...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.