Mezőkövesd - Rekordidő alatt, hihetetlen alacsony áron „szabadította meg" a végrehajtó fél milliárdot érő szállodakomplexumától M. Józsefet (61). A nyugdíjas férfi még évekkel ezelőtt vesztett el egy pert üzlettársai ellen, ezért a bíróság szerint négy és fél millió forintot kellett volna fizetnie.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
Kéne hozni egy olyan törvényt, hogy semminemű, tartozás fejében árverésre bocsátott ingó vagy ingatlan vagyont ne lehessen azon az értéken alul megszerezni, amelyet egy független értékbecslő állapított meg. Abból az összegből a végrehajtó kapja meg a jogos járandóságát, a maradék pedig illesse meg azt, akié a vagyon eredetileg volt. Jelen esetben tehát M. Józsefet, 499,5 millióval kárpótolni, T. Ákost meg 500 ezerrel és egy v@lagba rúgással a sztratoszférába emittálni.
Persze, ez csak álom addig, amíg vannak olyanok, akiknek egy ilyen intézkedés a farkukra lépést jelentené.
kukac50
Ilyen a törvény meg az igazságszolgáltatás! Lopnak csalnak hazudnak.
A törvény nem engedhetné meg az ilyen aljas rablást,a Fidesz ezt is megszavazta?
silber13
@honeykiss: Az ilyeneket be kell költöztetni a Süvöltő Sodrófák Völgyébe, egy kis népnevelésre.
Dulcinea
@silber13: " Süvöltő Sodrófák völgye"

Ez nagggyon jó!:)))))))
turul72
"A TV ügyvédje" egyik korábbi műsorában szerepelt egy vállalkozó. Személyi kölcsönt vett fel az OTP-től. Tartozását már szinte teljesen visszafizette, mikor pénzzavarba került. A bank kiadta végrehajtásra a fennmaradó összeget, mely számításuk szerint több volt, mint az eredeti kölcsönösszeg.
Az emberünk kiderítette, hogy a vérgehajtó cég Csányi tulajdonában van. A cég az adősságot 10%-on megvásárolja az OTP-től, és utána szépen behajtja, a lehető legnagyobb haszonnal. Gazdagítva ezzel az elnők "urat".
Nohát (például) ezért nincs rendbe rakva ez a terület (sem).
Dr.luigilongo60
@turul72: Minden szál a fidiótákhoz vezet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.