Topless időjárásjelentés először magyar tévében. Nagy durranás lesz szilveszter éjszaka a Pro4-en! A TV2 testvércsatornáján akkor lesz először látható az első magyar topless időjárás-jelentés, három csinos lány váltott műsorvezetésével. Mészáros Dóra (35), Sáfrány Emese (24) és Dósa Kinga (31) egyaránt úgy elemezgeti majd a dombokon és a völgyekben várható hőmérsékleteket, hogy közben vetkőzniük kell. Igaz, csak a felsőtestükről dobják le a ruhát.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zilikutya
Ezen nincs mit kommentálni! Nézni kell és kész!
sokanvagyunk
Gondoljanak a hölgyekre is! - Ingyé is megteszi ezt, mérlegben állva Dániel! :)))
guszty
A meteorológusoknak sohasem hittem. Nem is néztem csak véletlen. De most kíváncsian figyelek!:)
Dulcinea
Hát persze! Kell a vetkőző só!:)) Végül is így lehet a legjobban palástolni, hogy a műsorvezető libáknak halovány fogalmuk sincs, hogy merre van kelet, és nyugat, vagy éppen észak és dél! A pasik többségének majd kocsányon lóg a szeme, és fel sem tűnik az összevissza csápolás!:))))))
Zsoel
Most ezt miért kellett? Aki meztelen nőket akar látni, annak ott az internet. Igaz, annak is, aki az időjárásra kíváncsi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.