Hargitai Bea először 17 évesen vetkőzött le a Playboy kérésére és annyira megszerette a csapatot, hogy most 29 évesen újra, immár negyjére is megmutat szinte mindent.

"Igazán szeretem ezt csinálni. 17 éves korom óta ismerem a Playboy stábját, jó velük együtt dolgozni, mindig tudom, hogy mire számíthatok."-nyilatkozta a szépség.

"Már a fotózás végén jött az ötlet Nánási Palitól, hogy menjünk ki a szabadba. Csak pár percre szaladtunk ki, amíg megcsináltuk a képeket, és nagyon jól sikerültek."

A Mocsár blog arról is ír, hogy a szépség csak látogatóba érkezett haza és persze, hogy elkészüljenek az izgató fotók. Persze sokáig nem kellett kapacitálni, egyrészről, mert az ilyen munkát általában alaposan megfizetik, másrészről azt mondja, hogy annyira izgalmas neki még mindig egy ilyen fotózás, mint másnak egy bungee jumping: iszonyatos adrenalinbomba. Sietett is megnyugtatni a körmüket rágó rajongókat, hogy ezen okoknál fogva biztos, hogy nem utoljára vetkőzik le.

Újra levette a bugyit Hargitai Bea a Playboyban

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
Az lenne az érdekes, ha közölné, hogy mikor volt rajta bugyi, ha még ismeri!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@noboza: egyszerre mindkettő? féltelek !!! a feleséged ad neked a sodrófával, ez a szőke
bula meg egy szívinfarktust :))
noboza
@Kutyafüle: Imádom a dumádat -igaz mit írsz kicsit tartok is a következményektől-de az érdeklődés legyőzi a gátakat.Mondjuk beosztva- de egyszerre is jó ám nehéz.
Kutyafüle
@noboza: Figyelj, akkor először az asszonyt elégítsd ki, az hamarabb megvan, aztán jöhet a szőke bula, mert ha közben szívinfarktust kapsz, akkor tulajdonképpen megvolt mindkettő.:))
noboza
@Kutyafüle: Tetszik a "logód"-Tiéd a kép?kicsi nő ,még nem panaszkodtak, jut is marad is, arra vigyázz te is.
Yoda69
Jol teszi. Mindenki abbol el meg amibol tud.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.