Szocsiba érkezett Gérard Depardieu, és még szombaton átveheti orosz útlevelét Vlagyimir Putyin elnöktől - közölte az orosz államfő szóvivője.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@Eperke: Na, azért ilyen stílusú és arányosan ugyanilyen vagyonnal és gyanúsan maffia módszereket alkalmazó legények nálunk is akadnak szép számmal!
Eperke
@QQCSI: Kishazánkban is vannak gazdagok is, maffiózók is, de a Putyinnak még az aktatáskáját sem vihetik, annyira messze vannak tőle pénz ügyben:))
Te el nem tudod képzelni, hogy ott a gazdagok mennyire gazdagok, és mi pénz forog köpeny alatt? Csak egy töredéke ami a bankokban van:))
QQCSI
@Eperke: Azért írtam, hogy "arányosan ugyanilyen vagyonnal"

Az egész világ tele van az orosz, ukrán, örmény, stb. multimilliárdos maffiózóval, tudom.
Miközben ártatlan gyermekek halnak éhen a világon százával naponta...:(
Na, többek között ezért sem értem, hol van Isten, Allah, Buddha és a többiek.
Eperke
@QQCSI: Bizony, bizony az egész világ tele van az említett milliárdosokkal. Gondolj csak Monacóra. De akár Floridát is mondhatnánk. A pénzük a gáz, olaj, fegyverkereskedelem.
Szarnak ezek a karitatív tevékenységekre. oroszországban is vannak éhező gyerekek, megfagyott öregek, még miről nem tudunk? Olyan filmet láttam, amit titokban filmeztek, azt hittem rosszul leszek közben. Etióp kinézetű gyerekek, á, ne erről beszéljünk.
dubitus
Orosz források szerint Putyin szóvivője kijelentette: Depardieu orosz állampolgársága nem jelent többet, mint egy alkoholista orosszal több van!
miazavalami
@QQCSI: Jó nagy spájza van! Egész ország belefér! :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.