Magyar ügyvéd toboroz Budapestről lányokat New York és más amerikai nagyvárosok luxuskuplerájaiba. A lányoknak naponta hat-nyolc férfival kell lefeküdniük. Heti keresetük mindezért cirka hárommillió forintnyi dollár.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dragonita
gondolom a cikk megjelenése után még több nő érdeklődik, hogy lehet kijutni oda k.rvának ennyi pénzért
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
1. A sztori kacsa-gyanus és valamilyen formában évről évre leporolják.
2. Az egyetemistákból verbuvált luxusprostik viszont nemképeznek újdonságot. A '90-as években már jól fiezetettek voltak a nyelveket beszélő, és hotelportásnak jattoló lányok.
3. A szexmunkára toborzás szintén több évtizedes történet.
4. Nem véletlenül vagyunk világszintű beszállítói a pornóiparnak.
5. A szomorú az, ha egy fiatal lány gyakorlatilag csak szexel együtt képes megélhetést találni. Félreértés ne essék a cégeknél, de állami hivatalokban is. Mivel a kb 20%-os munkanélküliség nagy sarkalló erő.
6. A Nyugatinál futtatott kis-, és fiatalkoruak sztorijainak inkáb lehetne, kellene utánamenni. A sajtómunkások ehhez viszint gyávák. Ott nem kikapcsolt telefon fogadné őket, hanem a kivert fogsoruk után futhatnának.
lenhardtibolya
Jó volna megosztani az információt az olvasókkal, hogyha egyszer már tudják, ki az a lányfuttató un. "sztárügyvéd". Ennyire rosszul menne neki az ügyvédi praxis, hogy átálljon a sötét oldalra? Akkor viszont nem sztár, csak egy strici.
gergely
Ezzel semmi gond.Ha nem kényszerítik a lányokat akkor oké.
Bástya Elvtárs
+ még milliókat is kap az államtól páyázat nélkül?!
kopeba
Fiatal csinos nő lennék én is mennék. Mi ebben a megvetendő ? A megvetendő a 93000 ft-os bruttó minimálbér.
keresztapa
Azért sztár, mert,hogy ő ezt is megteheti, és meg is teszi, ezek a társadalom hulladékai, akik csak az ügyeket védik, neki a lány futtatás az ügy, de azt védi is, így nevezik ügyvédnek őket, hivatalosan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.