Egy éve vagyunk együtt a barátommal, két hónapja költöztünk össze. Nagyon szeretem. Tényleg, és úgy gondolom, hogy ő is nagyon szeret engem. Csak az a baj, hogy teljesen ki akar sajátítani. Én ahhoz vagyok szokva, hogy időnként elmegyek tornázni, heti egyszer a barátnőimmel munka után beülünk egy kávéra, néha egyedül szeretek vásárolgatni, szóval volt életem a barátom előtt is, és azt hittem, hogy ha vele leszek, akkor is lesz egy kis saját életem is. Nem bulizni járok, nem fél napra tűnök el, ezek a barátnőzések is egy órácskában merülnek ki. A jóga szintén.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libabor
Fuss! Ez később csak rosszabb lesz! Ha most megtilt dolgokat, később sem számíthatsz rá, hogy "elenged". De hüje szó. Senki sem birtokolhat senkit. Minden ember, nő és férfi, szuverén egyéniség, és azt teszi, amit akar. Ha ezt nem hagyják, akkor ott más probléma van. Nincsenek véletlenül komplexusai a pasidnak? Pl. nem képzeli, hogy ő nem elég jó neked, és fél, hogy a barátnőid lebeszének róla? Vagy találsz egy jobbat? Vagy csak simán hímsoviniszta?
Nakimaga
Nem bízik benned !
Beszéljétek meg és,ha nem változik,lépj onnan !
Nem akarsz arany kalitkát magadnak,vagy,ha igen,akkor alkalmazkodj !
Dulcinea
Futás sikítva az ellenkező irányba! Senki nem tulajdona senkinek, és jobb ha tudod, hogy van olyan, hogy párkapcsolaton belüli szabadság! Ami azt jelenti, hogy jogod van ahhoz, hogy egy héten 1-2 alkalommal a barátaiddal találkozni 1-2 órát!
Rézangyal
Mennyire nem bafyunk egyformák...én még otthon sem voltam, vagyok képes 24 órát együtt tölteni senkivel. Ha mást nem elvonulok a másik szobába, de egyedül akarok lenni. Ne értsetek félre, abszolút társas lény vagyok, de nem telepedhet rám senki. Épp most tervezem, hogy kondizni fogok járni :)
Rézangyal
Na, ezt jól leírtam. Szóval nem VAGYUNK egyformák...pedig még nem is ittam :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.