"Elfogyott az erőm. Ne haragudjatok, elfáradtam" - írja D. Tóth Kriszta kollégáinak címzett búcsúlevelében. A köztévé sikeres szerkesztő-műsorvezetője úgy döntött, miután a legutóbbi létszámleépítés során a stáb háromnegyedét rúgták ki, az ellehetetlenülő körülményekre hivatkozva nem folytatja a munkát.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
D. Tóth Krisztát és még jó néhány, az köztévénél dolgozót tehetséges, tisztességes embernek tartom. Sok erőt és sikert kívánok Neki a továbbiakban - azoknak is, akik ezután hozzák meg döntésüket. Tudom milyen az, mikor percek alatt ilyen döntést kell hozni - nehéz, de hosszabb távon kifizetődő! (Hsz-emmel nem mondok ellent tegnapi véleményemmel, hogy maga a csatorna mehet a levesbe! - és nem ezek a dolgozók miatt!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok