Nem mer hozzámenni barátnője. Klapka György mihamarabb szeretné hivatalossá tenni kapcsolatát jelenlegi élettársával Marival, a nő azonban nem adja be egykönnyen derekát az üzletembernek. Az aranyember egy éve veszítette el Mary Zsuzsit, de úgy érzi, negyedszerre is készen áll a menyegzőre. - Az első feleségem, Rózsi az alkohol miatt halt meg. Amikor együtt voltunk, akkor még nem ivott, de a válásunk után hozzáment egy másik fiúhoz, és később hallottam a halálhírét. Nem voltam ott a temetésen, mivel már nem voltunk olyan kapcsolatban – kezdte lapunknak Klapka, akinek második házassága is tragédiával végződött. - A következő szerelmem fiunk születésekor vesztette életét. Méhcsonkítást kellett volna végezni nála, de ezt nem tették meg az orvosok, mert akkor még nem volt rá indok. A szülés után elkezdett belőle spriccelni a vér, átömlesztésre volt szüksége, négy és fél litert kapott, majd a sok idegen vértől besokkolt, és meghalt – folytatta György. Mary Zsuzsi öngyilkossága volt a...

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"Az aranyember "...mint egy Jókai Mór regényhős :)
Dulcinea
@scandináv: Ja! Hullanak mellőle a nők mit a legyek!
Rézangyal
A háromból kettő már nem volt a felesége. A második viszont csakugyan sokkoló lehetett. Szülészeten dolgozó kolléganőm mesélte, hogy évente egy-két DIC-es esetük van, még ma is nehéz megmenteni őket és ha meghal a nő, napokig készen van az egész osztály :(
Dr plágium
" Méhcsonkítást kellett volna végezni nála, de ezt nem tették meg az orvosok, mert akkor még nem volt rá indok. A szülés után elkezdett belőle spriccelni a vér, átömlesztésre volt szüksége, négy és fél litert kapott, majd a sok idegen vértől besokkolt, és meghalt "
Papuska! Ugye nem gondolod komolyan, hogy egy orvos indokolt esetben nem végzi el a műtétet? Persze kivétel, ha a beteg nem járul hozzá.
Kutyafüle
Szerencsétlen esetek, de ehhez az átoknak semmi köze. Sokkal inkább az van, hogy a sikeres üzletembernek nem sikeresek a házasságai. Szerinte inkább saját magában keresse a választ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.