Sokan jó ideje már valamilyen titokzatos betegségről beszélnek.

A legújabb fotót elnézve itt lenne az ideje, hogy leálljon a fogyással, mert már ijesztően sovány! Először 2009-ben láttak napvilágot olyan újságcikkek, amelyek arról szóltak, mennyit fogyott az egykori televíziós. Palik ezt akkor még könnyedén meg tudta magyarázni. Akkoriban arról beszélt, hogy a pattogatottkukorica-diétától kezdve mindent kipróbált, mert már kényelmetlenül érezte magát a pluszsúly miatt a versenyautóban. Akkoriban Laci 26 kilónak mondott búcsút.

Aztán további súlyvesztés következett, amit sokan annak tudtak be, hogy Lacinak hirtelen megszűnt a vezérigazgatói állása a Hungaroringnél, ami eléggé megviselte lelkileg. Az Ausztráliába való eltűnés után többen már betegségről beszéltek.

Aztán decemberben ismét megnősült Deutsch Tamás, aki az esküvői fotóját feltette az egyik közösségi oldalra. És mivel a tanúja Palik Laci volt, mindenki láthatta, milyen iszonyatosan soványan mosolyog a politikus mellett. Hogy mi áll a döbbenetes külső hátterében, továbbra sem tudja senki - írja a Kiskegyed.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Borzalmas, ahogy kinéz. Ha nem írják, hogy a Palik László van a fényképen, el sem hiszem. S nem csak a soványsága, hanem az egész tekintete. Ő mindig vidám, nagyhangú volt, s az arcán most egy üres tekintet van. Remélem nincs komoly baj, a két kisfiának még nagyon nagy szüksége van rá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
Dajcs Tompika mellett álldogálva nekem is elmenne az étvágyam egy életre.
Pilóta
Sok nőnek nem teszenek az ilyen palik:-)
sóher
Az ő baja van elég pénze hogy rendbe tartja magát!
Zsuga
Azt olvastam, láncdohányos. Ez a "jó" szokás sem hizlal.
1951
@sóher: igazad van, mint mindenki, Ő is a maga baját kell, hogy orvosolja! A különbség közte és a sok társa között "csupán" annyi, hogy Neki nem gond a kezelési költség kifizetése! Ezek megszerzéséről ezen az oldalon nem érdemes írni!
csa-csa
tényleg rém sovány! remélem betegség az oka, de hogy 10 évet rátett az tuti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.