Öröm, majd pánik. Ilyesmit élt át az a brit lottónyertes, aki 148 millió fonthoz (54 milliárd forint) jutott, majd a zaklatások után a boltját is bezárta. De van értelme dolgozni még ilyenkor?

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
@ila51: 13:29
Nem hinném, ugyanis a sebesség növeli a felhajtóerőt:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a Pepita
@Rézangyal: @Rézangyal: Ott tudnád hagyni a magyar egészségügy szárnyaló gyorsnaszádját?:))
Rézangyal
@a Pepita: YESSSSSSS. :) Mert hülye azért nem vagyok!
Zsoel
Ez egyáltalán nem vicces dolog, vagyis csak addig az, amíg nem kell átélni. Persze, hogy az ember vágyik a sok pénzre, de ha belegondol abba, hogy míg szegény emberként minden este nyugodtan hajthatja álomra a fejét, addig egy több milliárdos lottónyeremény után naponta attól kell rettegnie, hogy mikor lövik le a nyílt utcán vagy vágják el a torkát álmában... Nem beszélve arról, hogy onnantól kezdve sosem tudhatja többé, ki közeledik hozzá tiszta szándékkal, és ki az, aki csak a pénzére utazik.
Nekem bizony nem kéne ilyen őrült összeg. 2-300 millióval is megelégednék, amiből elindíthatnám az önálló életemet, és tisztességesen (feltűnésmentesen, nagyzolás és milliomosallűrök nélkül) megélhetnék belőle jövendő családommal egyetemben.
musicnummer1
@Zsoel: Mi most is milliomosok vagyunk :...:):):):) minek Nekünk még 300 milla ???
Hagyjuk meg a szegényeknek... örömmel !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.