Nem csak az egyszerű közemberek, de bizony az uralkodók is megbolondultak annak idején egy-egy gyönyörű női szempárért, lásd VIII. Henriket, aki addigi hitét, politikáját, a diplomáciát, a pápával való kapcsolatát felrúgta Boleyn Annáért, sőt még a háborút is simán kockáztatta. De őrült szerelmével nem volt egyedül az uralkodók között, hiszen ott volt I. Szulejmán, aki rabszolganőjébe olyan szerelmes lett, hogy minden mást, összes szebbnél szebb asszonyát, gyerekeit elhanyagolta érte, vele beszélte meg legtitkosabb hódító terveit is, és nála töltötte minden szabad percét. Bizony.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Egy ukrán ortodox pap leánya volt! Aleksandra Lisowska! Másképp Roxelána rabszolganőként került a szultán tulajdonába majd kedvenc ágyasa lett!:))
Aleksandrát a bosszú vezérelte mert mert kiirtották a családját, ám a bosszúból, hogy-hogy nem szerelem lett!
Angelika
@Dulcinea: Nézted tegnap a sorozat első részét? Este volt.
Dulcinea
@Angelika: Na haollod képes voltam fennkukorékolni addig!:)) Néztem persze...jó kis film lesz ez azt hiszem!:)
Angelika
@Dulcinea: Egész jól megcsinálták, igaz? Mondjuk ki tudna a török világról jobbat csinálni, mint a törökök?
Dulcinea
@Angelika: Egészen jól megalkotják! Ugyanakkor nekem az a tapasztalatom, hogy a törökök ritkán adják filmkészítésre a fejüket, de ha mégis az tök jó szokott lenni! Az EZEL is nagyon jó volt tőlük:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.