Miután Malek Miklós az X-Faktor döntője után bejelentette, hogy 2013-ban már nem foglal helyet a mentorok között, elindultak a találgatások, mely szerint lesz-e más is, aki kiszáll, illetve lesz-e olyan, akit lecserélnek.

Keresztes Ildikó úgy véli, minden mentornak szíve joga, hogy eldöntse, a jövőben szeretne-e ítészi szerepet vállalni a tehetségkutatóban. A népszerű énekesnő bevallotta, azt érezte, a pályája háttérbe szorult az X-Faktor miatt, ugyanakkor más oldalról kompenzálták.

- Kicsit elfáradtam. Ha most megkérdeznék tőlem, hogy vállalom-e újra, azt mondanám, hogy nem tudom. De majdnem minden évben, ebben az időszakban itt tartottam. Nyilván attól függ, hogy vállalom-e, hogy egyáltalán felkérnek-e, és hogy az életem melyik stádiumában leszek, éppen min dolgozom - mondta a Fókusz riporterének Keresztes, akivel ellentétben Nagy Feró mindenképpen szeretne részt venni a következő produkcióban is.

- Ha felkérnek, akkor én biztos, hogy vállalom. Ha nem kérnek fel, akkor sem fogok megsértődni, nekem akkor is a családom maradnak. Akkor is szívesen bejövök, és megnézem, hogy tudnak-e olyan nagy hülyék lenni, mint amilyen én voltam - idézi a nemzet csótányát az Új Ász.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Már éppe itt az ideje, de vihetné magával az egész műsort...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@SwordFish: Ebben biztos leszek, de majd őt is kikezdik. Gesztit sajnálom, hogy távozik
dodo571031
Majd a bankóra nyomtatott arcmások fogják eldönteni ki marad s ki megy.külömben meg mindenki pótolható nem lesz tragédia egyikük távozása sem.
csa-csa
csak a Zsédát neee!
cseországban újra tél lesz mire kinyafizik magából egy mondatot
a száját meg nem tudja már hogy rakja
a hangja nagyon szép
ga-bika
nem is szabadott volna elvállalnia,illetve nem szabadott volna megbízni őt,mert zeneileg képzetlen.Énekelni megtanult,de az nem elég a zsürizéshez

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.