Még mindig a szinglik táborát erősíti Caramel. Ő azonban azt mondja, idén már tud nyitni egy új kapcsolat felé. Addig is azonban óvatos: társkereső oldalakra nem regisztrál, és kellőképpen odafigyel arra, nehogy kihasználják.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bobok
Van önkritikája a fiúnak,, nekem még a pénzével se kéne!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
janikabácsi
@Zsoel: Ami azt illeti a fizikai munkát nagy ívben kerülte, ha tényszerűen feltárnák azt az időszakot mielőtt a Tv-ben felfuttaták, érdekes dolgok derülnének ki. Na de majdcsak lesz valaki aki egyszer lerántja a leplet a múltjáról.
keresztapa
Sajnos a tudat elszállt a pénz jöttével, minden lány csak a pénzét szereti, őt magát nem, csak megtűri kényszerböl, mind addig amíg a pénz rendelkezésre áll.
QQríkú
Végre egy értelmes gondolat Karamelltől!
Nem a férfi lelkivilága, személyiség, tudása, empatikus képessége és embersége az ami lényeges hanem a jó vastag pénztárcája!
Még jobb a limit nélküli hitelkártya.
Mert nem az ember kell hanem az általa megszerzett bőség és mutogatási ösztön kielégítése.
Pilóta
És vajh' mi van Caramelben, amire még utazni lehetne?!:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.