Itt a farsang ideje – ez vízkereszttől a húsvét vasárnapját megelőző negyvennapos böjt kezdetéig, hamvazószerdáig tart –, amelynek ugyan nincsenek annyira rögzült, hagyományos étkei, mint amilyen mondjuk karácsonykor a hal vagy a pulyka, újévkor pedig a malac, de azért vannak jellegzetes fogásai. Ilyen például a disznótoros, a kocsonya vagy a karácsonykor is kedvelt káposzta. Most egy káposztás receptet közlünk.

Forrás: Életforma
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.