Az ember időnként elveszíti a kontrollt az ágyban, és olyan szavakat kiabál, vagy sutyorog a partnere fülébe, amitől az még izgatottabb lesz, de előfordulhat az is, hogy az ágytárs röhögőgörcsöt kap, vagy csak döbbenten mered a másikra… Fokozza a vágyat, vagy kifejezetten lohasztja a kedélyeket a szexbeszéd? Embere válogatja. Van, aki kifejezetten élvezi, ha a párja a fülébe suttog, persze nem mindegy, hogy mit.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Igen,nagyon szeretik a fülbe súgott,becéző szavakat és testük dicséretét,ettől működnek úgy mint egy gyönyörű hangszer,és ha engedik használni az akkordokat,akkor a szférák zenéjébe lehet részed vele együtt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dulcinea
Mielőtt még nagyon elszaladna a ló a partnerekkel...nem árt ha felépítik a szexuális életüket...:) Nem elhanyagolandó, hogy egyforma vérmérséklettel rendelkezzenek...
Ha az egyik fél szenvedélyesebb...mint a másik, akkor nem biztos, hogy nagyon bölcs ötlet az a bizonyos szókimondás!
Nakimaga
Igen,nagyon szeretik a fülbe súgott,becéző szavakat és testük dicséretét,ettől működnek úgy mint egy gyönyörű hangszer,és ha engedik használni az akkordokat,akkor a szférák zenéjébe lehet részed vele együtt!
Kutyafüle
@Nakimaga: Eddig nem jelezted, hogy ilyen muzikális vagy. De igazad van, a lejátszott futamok és akkordok művészetté varázsolják a meghitt pillanatokat.:))
Zsoel
Én a napi életben nem használok trágár szavakat, neveltetésemtől fogva távol áll tőlem a mocskos beszéd, a káromkodás. Még durvább kifejezéseket is csak olyankor szoktam a számra venni, ha felmérgesítenek.
De szerintem az ágyban, ahol csak mi ketten halljuk, lehet használni egy-két mocskos kifejezést, persze csak a megfelelő helyzetben, és csak akkor, ha a partner is benne van. :)
Pilóta
@Zsoel: 14:12
Ahha értem, tehát előtte megkérdezed tőle, hogy ezt, meg azt mondhatod-e, s igent mond, mondhatod:-)))
Borzalmas egy megoldás, nem?
Zsoel
@Pilóta: Lehet, de még mindig jobb, mint ha akció közben mondasz neki valami olyasmit, aztán nem balul sül el, és ahelyett, hogy felizgulna, megsértődik, megdöbben, sírni kezd stb. A nők különben is kiszámíthatatlanok.
Pilóta
@Zsoel: 14:23
Jahh, Ti ezt előre eldöntitek?!:-)
Zsoel
@Pilóta: Nem a fix partnerekről beszélek, hanem az újakról! Mivel nekem már 5,5 éve állandó barátnőm van, nyilván vele már összecsiszolódtunk, nagyjából tudom, mikor milyen kedve van, mikor hogyan kell vele viselkedni. Túlzásba persze akkor sem viszem a verbális durvaságot, mert (lásd fönt) a mi családunkban sosem volt divat a trágárság. Néha egy-egy mocskos kifejezés azért belefér a "hálószobában", de ez mindenkinek a magánügye.

Viszont ha egy "új" nővel gabalyodik össze az ember, őt előbb fel kell térképezni, hogy mi szerez neki örömet, és mi az, amitől tartózkodni kell, különben előfordulhat, hogy egy szerencsétlen kifejezéssel az egész együttlétet romba dönti. Szerintem ez érthető és természetes.
Pilóta
@Zsoel: 14:32
Én csak példákból értek, kérlek írj le párat:-)))
Pilóta
@Zsoel: 14:41
... azon szerencsétlen kifejezésekről, amelyek az egész együttlétet romba dönthetik:-)
Zsoel
@Pilóta: Egy ismeretlen nőnél akármi is. Nem is kell kifejezetten trágárnak lennie, elég, ha az átlagosnál durvább, vagy éppen ott, abban a helyzetben sértőnek, bántónak hat. Honnan tudhatom azt előre? Az csak apránként, lépésről lépésre, minél több tapasztalattal alakul ki, hogy valamelyest kiismerjem a lelkivilágát.
Pilóta
@Zsoel: 14:47
Azt hittem, hogy kapcsiból tudod, miként lehet lerombolni egy nő lelki világát:-)
Zsoel
@Pilóta: Azt azért nem. Bár... voltak már szerencsétlen kiszólásaim (nem trágárkodás jellegűek), úgy, hogy aztán a vad szexcsatából pár perc leforgása alatt pszichológiai szakrendelés lett. Szerencsére ezek aztán rendeződtek.
Dulcinea
A nők már csak ilyen kiszámíthatatlanok:))) De ha kiszámíthatóak lennének akkor meg azon sopánkodnának a férfiak, hogy unalmasak vagyunk:)))
Dulcinea
@Zsoel: @Pilóta: Csak beszélgettek? Vagy rendeltek is?:))))
Zsoel
@Dulcinea: Csak beszélgetünk, kedvesem, de ha gondolod, privátban szívesen meghallgatom a panaszaidat. :))))
Akarsz róla beszélni? :)))))
Dulcinea
@Zsoel: Jaj doktor úr...most nincs panaszom:)))
Zsoel
@Dulcinea: Az a jó, de ha bármilyen problémája lenne, forduljon csak bizalommal hozzám. :))
Dulcinea
@Zsoel: Igen doktor...megfogadom a tanácsát...bármilyen panasszal forgolódhatok a kedves doktor úr orcája,,,akarom írni személye felé?:)))
ila51
@Angelika: ...azért összehoztuk :))
Zsoel
@Dulcinea: Amilyennel csak óhajtja, kedves. :)) Szexuálpszichológiai szaktanácsadást is vállalok. :)))
ila51
@Zsoel: 14:12 ...ja , ja csak akkor , ha a partner is rászolgált :))
Dulcinea
@Zsoel: Húú, doki, most zavarba hozott:)))
Zsoel
@ila51: Neeem, büntetni nem szoktam ilyen módon, sőt sehogy. :))
Zsoel
@Dulcinea: Csak semmi szégyenkezés, egy szakrendelésen ki kell tárulkozni mindenféle értelemben. :)))
Dulcinea
@Zsoel: ...Jaj doki...alkalomadtán a serpenyőmmel is megismerkednél...?:)))
Angelika
@Zsoel: Ez igaz, de pl. ha azt mondod, hogy jaj de szép vagy, milyen csodás az alakod, és a bőröd, meg az illatod... azzal nem lehet melléfogni. De azzal, hogy gyere ide te büdös K. már sokkal könnyebben. :DDD
Zsoel
@Dulcinea: Süss a serpenyődben palacsintát, arra való. :))
Zsoel
@Angelika: Így van, ezért is szoktam inkább az először felsorolt kelléktárból válogatni, míg a másodikként említett hangot sosem ütöm meg. :))
silber13
De sokat lehet itt tanyúni! Hűűűű! E mán döfi! Láccik ez itten valódi seggszuálpiciáteri gyülekezet. Én meg már azt hivém, a Nemi Aléták Országos Szövetségénél vagyok.
Dulcinea
@silber13: Csillagom az élet a legjobb tanító azt hiszem:)) Mert a tapasztalatok bölcsebbé teszik az emberlányát...meg a fiát is azt hiszem:))
silber13
EEgen... ! ÖMF. mondaná Durbints sógor.
Dulcinea
@silber13: Csillagom...szerintem inkább valaki más vegye el az eszed!:)))
silber13
Jujj, de jó ötlet! Akkó Durbints komát töröljük! Méék keresni rögvesten valami fájintos fehércselédet... Gondolom a nagys'asszony is ilyesmikre gondolt irányomba...!
Kutyafüle
@silber13: A nagys. asszonnyal csak nagyon óvatosan ám! Mert holnap nem főz neked:))
Dulcinea
@silber13: Hát még mindig jobb ha valamilyen fájintos fehérnép, látványa részegít...mint ha a Mr. alkohol teszi veled ugyanezt!:)))
silber13
Erős asszonyt gondúlnék, aki bírja a marokszedést, a ház körüli tennivalókat, még tehénkét is tud fejni. Olyan igazi piros-barna leány kéne, miként a népdaaban! ha lehetséges lenne...
Dulcinea
@silber13: Megyünk @Kutyafüle: -vel, és keresünk neked egyet:))) Aztán ne tessék ám reklamálni...ha a pajtában a menyecske egy óvatlan pillanatban jól derékon kap!:)))
silber13
@Kutyafüle: Ollan nints! Ha mán igába hajtá a fejit, és rendesen bé van törve ,akkor csenyálnia kék! Még, hogy nem főz... Egy jó lebbencset meg pulészkát...Dehonnem főz a!
@Dulcinea: Röstellködöm a ténsasszony előtt, de én biz' azt a Mö,rö uratnem ésmerem. Az az alkohol, megvalamilyen katonai kitűntetés lenne? Miként az alhadnagy! Az lehet a! Al hadnagy... Al kohol! Az leszen a! Bár azt a regémentet nem emérem, nem szógátam ott, pedig már Ferenc Józska alatt is regruta valék. De nem ösmérszik...
silber13
@Dulcinea: Mit nem mondanak kigyelmetek... Hogy engemet övatlanul hagyott péllanatban... Ha jól meglapogatja fájós derekamat isten neki...
Kutyafüle
@silber13: Oké Csillagom, de ha eddig nem mondtad neki, hogy te ősi mesterséget űző drága asszony, akkor most már ne mond, mert előkerül a sodrófa!!!( ez poén, nem sértés, ne értsd félre)
Dulcinea
@silber13: 16:25 re tess mán érteni a viccet Csillagom:))) mer mos mán toporzékolok:)))
silber13
@Kutyafüle: Nem mondik én sose többé ilyesmit mert ugyi a régi asszonynépnek csak egyszer szólik ilyesképpen, hát a fejőszíkkel zavargált az istálló körül. Egyszer oda is rakta azfejemhez. Erre lettem mérges... A csendőröknek aszontam, az asszony magától ugrott bele a birkaúsztatóba és hát ottpusztút. a csendőrök aszonták ez biza valami fatalikus véletleny vót. Nem is lett bajom.Az asszonyt meg elvermeltük oszt bakfitty!
silber13
@Dulcinea: Jajj szegény árva fejemnek! Toporzékul mán!
Dulcinea
@silber13: 16:29 Hát a piros-barna asszonyok huncutok ám:))) Oszt ha kigyelmedet, közülük egy majd derékon kapja...rőgvest nem gondol kigyelmed mindenféle betörésre...:)))
Hanem majd kigyelmed lesz betörve:)))
silber13
@Dulcinea: Vajha Luczifer is emígyen rettegett a plébános úr tömjénfüstjétől?
Dulcinea
@silber13: Hát...hogyne toporzékulnék mán...mikor a lábom járom le oszt a fájintos fehírníp meg csakúgy a birkaúsztatóba ugrik:)))
Kutyafüle
@silber13: Milyen kiadású könyvet olvasol, he? Gyűjjék mán oszt észre kend:))
silber13
@Dulcinea: Beléeste magát... Csak azt a hidivásáron vett fejőszéket sajnálom...
silber13
@Kutyafüle: Szolgálatjára Ténsasszony:Gárdonyiék Gejzájának "Göre Gábor, meg Durbints sógornak "eléggé régi kiadású kalandgyűjteményét, ötvözve zalai Szalai László "Az öreg Szuhay " c.novelláival, csipetnyi Nyírővel és " Úz Bencével" meg Tamási " Ábelével" fűszerezve.
Dulcinea
@silber13: Esetleg nézhetünk neked valami törékenyebb cselédet...azzal tán nem lesz annyi probléma...:))))
dr. prédikátor
Nono ! kedves híveim !Micsoda meggondolatlan parázna viselkedés és hang üté meg szent füleimet! micsoda istenkáromolásra buzdétjátok feleim egymást??Gondoljatok az Úr intelmére!!! NE PARÁZNÁLKODJ!
silber13
@Dulcinea: Osztán az is megkerget a fejőszékkel, amit sajnálnék merthogy új, oszt ű is beleesik a birkaúsztatóba oszt majd mongyák a csendűrök hogy ház ez is csak őgy víz-major. Én meg esküdözzek esmíg, hogy ismerek én itt mindön tanyát, de víz nevű major az nincs. Nőm lősz az jó..
Dulcinea
@silber13: Ajajj de válogatós vagy...:))) Akkó biza kínytelen lesz kigyelmed önállóan kereskedni...:)))
dr. prédikátor
@Rézangyal: Hát tán egy kicsinykét lehet, majd bécsukjuk a szömünket!
silber13
@Dulcinea: EEgen...Hiába no... Magamagára marad az embörfia, mint Jézus urunk a körösztfán. Oszt akkor annyi neköm...
Dulcinea
@silber13: Dehogy marad, mán magára az embörfia...hisz kend is tuggya, hogy aki kerös az tanál is:))
Zsoel
@dr. prédikátor: A paráználkodás az egyetlen a tízparancsolatból, amelyet bármikor habozás nélkül, kedvtelve megszegek. :))
dr. prédikátor
@Zsoel: Paráználkodásid majdan el is nyerik méltó büntetésid.!!!
Zsoel
@dr. prédikátor: Persze, majd megfőznek érte egy üstben a nem létező pokolban a nem létező ördögök, mi? :)) Belemártogatnak a forró löttybe a vasvilláikkal. :))))
Marhaságokra nincs szüksége az emberiségnek: paráználkodni (magyarul egészséges módon kielégíteni a nemi szükségleteinket) addig kell, amíg lehetőségünk és képességünk van rá, mert az élet gyorsan véget ér.
Kutyafüle
@dr. prédikátor: 17.09 Osztán pedig millen jó arrul beszélni es megtenni es:))
silber13
@Kutyafüle: '6:49:- kor Utólagosságosan kérdém én NacsAsszonyomtúl, mivégett érdeklődik az én olvasmányosságom felől, mivelhogy nem értelmezem sehogy sem érdeklődésének miércsét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.