Az ember időnként elveszíti a kontrollt az ágyban, és olyan szavakat kiabál, vagy sutyorog a partnere fülébe, amitől az még izgatottabb lesz, de előfordulhat az is, hogy az ágytárs röhögőgörcsöt kap, vagy csak döbbenten mered a másikra… Fokozza a vágyat, vagy kifejezetten lohasztja a kedélyeket a szexbeszéd? Embere válogatja. Van, aki kifejezetten élvezi, ha a párja a fülébe suttog, persze nem mindegy, hogy mit.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Igen,nagyon szeretik a fülbe súgott,becéző szavakat és testük dicséretét,ettől működnek úgy mint egy gyönyörű hangszer,és ha engedik használni az akkordokat,akkor a szférák zenéjébe lehet részed vele együtt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@silber13: Dehogy marad, mán magára az embörfia...hisz kend is tuggya, hogy aki kerös az tanál is:))
Zsoel
@dr. prédikátor: A paráználkodás az egyetlen a tízparancsolatból, amelyet bármikor habozás nélkül, kedvtelve megszegek. :))
dr. prédikátor
@Zsoel: Paráználkodásid majdan el is nyerik méltó büntetésid.!!!
Zsoel
@dr. prédikátor: Persze, majd megfőznek érte egy üstben a nem létező pokolban a nem létező ördögök, mi? :)) Belemártogatnak a forró löttybe a vasvilláikkal. :))))
Marhaságokra nincs szüksége az emberiségnek: paráználkodni (magyarul egészséges módon kielégíteni a nemi szükségleteinket) addig kell, amíg lehetőségünk és képességünk van rá, mert az élet gyorsan véget ér.
Kutyafüle
@dr. prédikátor: 17.09 Osztán pedig millen jó arrul beszélni es megtenni es:))
silber13
@Kutyafüle: '6:49:- kor Utólagosságosan kérdém én NacsAsszonyomtúl, mivégett érdeklődik az én olvasmányosságom felől, mivelhogy nem értelmezem sehogy sem érdeklődésének miércsét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.