Budapest - Bár nehéz évük volt az adósságokkal küszködő helyhatóságoknak, több kerületi önkormányzatban milliókat osztottak ki jutalom gyanánt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Bizony megérdemlik! Mert jól dolgoztak és dolgoznak. Képzelem, a későbbiekben mennyi jutalmat kapnak majd. A polgármesterek igenis jól munkálkodnak! Csak mi, emberek vagyunk hitetlenek. Miért csak a szemünknek hiszünk?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
már magában az felháborító,hogy megszavazhatnak maguknak jutalmakat!!!próbálkoztak hátha elsumákolhatják,most kiderült,hát majd úgy tesznek mintha felajánlanák,de ki néz majd utána???
excep
mert ők megérdemlik érzik a véget és ezért osztogatnak meg fosztogatnak mi meg hallgassuk a hülye magyarázataikat és a nyomorból ki se látszunk
tűzróka1939
@sport50: Ez jó kérdés : ki néz után ? Majd ők saját maguk . Legalább rendben találnak mindent és lesz egy újabb ok a hazudozásra .
kedwes
Mert sikeresek!
Mert megérdemlik!
Mert nálunk, a legdrágább az élet az Unióban!
musicnummer1
- Ha lopnál 2 milliárd forintot, hol bujnál el ??
- A parlamentben, ahol a többiek...
:):)
Boros Anikó
Cukrot nekik!!Vatta cukrot,sok ciánnal díszítve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.