Budapest - Jól sikerült a tavalyi államfőváltás! Díjazták is ezt a Köztársasági Elnöki Hivatalban, ahol valamennyi munkatárs több százezres év végi jutalomat tehetett zsebre a Blikk információi szerint.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
mert van miből...
ha nem lenne, nem osztogatnának.
az meg, hogy honnan van...
...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@P-Márta: lerablók!-a GDP lassan és nem is elég hitelesen tükrözi a valós gazdasági mutatókat.
A demcsák pl ma reggel úgy kérdez,hogy állít,idézem"fogalmunk sincs,bármi megtörténhet",aztán"ov.kompromisszumra is"szóhasználattal dadog.Hát erre volt elég az a hatalmas kitalicskázott adóforint a költségvetés terhére.
P-Márta
A vagyon "kitalicskázása" Orbánék részéről egyre intenzívebb folyamatot ölt.
Most éppen Kukába visznek milliárdokat két lerobban belvárosi ház tatatozására. A kubaiak azt hitték a beruházásra fordítandó összeget nekik nem kell megtéríteni, de CSALÓDTAK.
Én és sokan pedig megkérdezzük az azeri kereskedelmi kirendeltségünk, amit a Safarov gyilkos kiszolgáltatása után hozott létre ott egy személyben Szijjártó, ez a kubai ház felújítás a NÉPÜNK PÉNZÉBŐL, milyen célt szolgálnak? - menekülési helyeket e kormány prominenseinek? - a mi pénzünkből??? - olyan taktikákat és megvalósításukat dobják be, amelyek egyedül állóak a nép kirablása céljából!
buboska
@P-Márta: Vannak még ennél cifrább fidesz húzások is!!
buboska
@P-Márta: Tudja valaki,hogy Kubával van e kiadatási egyezménye MO.-nak?? És, hogy kezelik ott a banktitkokat?? Ezek nem mellékes dolgok, különösenm a 2014-es fidesz bukta utáni időkre nézve!!
QQCSI
@buboska: Vannak szegény országok, ahol bagóért lehet szigetet venni, a banki átutalás már ehhez képest részletkérdés. www.origo.hu/itthon/20110602-diplomaciai-kapcsolat-az-oceaniai-allamokkal-kiribati-es-nauru-orulne.html
A kormány a múlt héten döntött arról, hogy felveszi a kapcsolatot Szamoa, Kiribati, Palau, Nauru, Vanuatu, Tuvalu, Tonga, a Marshall-szigetek, a Salamon-szigetek, Mikronézia és Pápua Új-Guinea kormányával.
(Alig találtam meg, azt már nem is tudom, kik utazgattak ebben az ügyben...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.