A szexmegvonást általában a nők alkalmazzák, persze előfordul férfiak esetében is, de jóval ritkább. Olyan fegyver ez, amivel leginkább mi tudunk visszaélni, hiszen a férfi könnyebben különválasztja a szexet az érzelmektől, a nőknek a legtöbb esetben szüksége van arra, hogy jóban legyen a partnerével. Egy nagyobb veszekedés után, vagy zsarolásképpen, nem egy hölgy vetette már be a szexmegvonást, mint kényszerítő fegyvert. De jó ötlet-e használni, ha valamit el akarunk érni a párunknál?

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Nekem nem tetszik ez a módszer. Inkább motyogok, csipogok, hízelgek, turbékolok, amíg el nem érem amit akarok. Ha elértem, akkor meg azért csicsergek, tovább és tovább.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
libabor
Én már csináltam. Nekem bevált. :D
Rézangyal
Nekem nem tetszik ez a módszer. Inkább motyogok, csipogok, hízelgek, turbékolok, amíg el nem érem amit akarok. Ha elértem, akkor meg azért csicsergek, tovább és tovább.
Angelika
@Rézangyal: ez a legjobb módszer. :) Csicseregni, csivitelni, mozyogni, dünnyögni, addig-addig, amíg inkább beadja a derekát, csak ne kelljen tovább hallgatnia! :)
Zsoel
Ez egy tipikusan kétélű fegyver, de nemcsak abból a szempontból, hogy a nő kicsit önmagát is bünteti az ilyen akciókkal, hanem abból is, hogy ha ezt túl sokszor eljátssza, némelyik férfi esetleg megunja a huzavonát, és amit akar, azt elveszi ott, ahol megkapja.
GeoCravker
@libabor: A nejem kipróbálta. Neki nem vált be.
GeoCravker
@Zsoel: "amit akar, azt elveszi ott, ahol megkapja. "
Nem kell akarni. Kérni is lehet. S akkor nem kell elvenni, mert adják. Rohadt nagy különbség :-)
Pilóta
És tudjátok, hogy mi az a szexmegvonási-tünet?
Kutyafüle
Nem jó módszer, egyik félnek sem. Tovább mérgesedik a helyzet, a szex hiánya miatt mindegyik idegesebb lesz.
MInden attól függ, hogy mi volt a veszekedés tárgya. A nőnek azéert mérlegelnie kell, hogy az amit kér a párjától, mennyire reális, teljesíthető-e?
Amennyiben teljesíthető, bedobhat néhány plusz kényeztető, igen kellemes órákat:))
Zsoel
@GeoCravker: Én egy szóval sem írtam azt, hogy ne kellene kérni, de amit kérésre adnak, azt is csak el kell venni, mivel az adás-vevés egy kétoldalú művelet.
A Tündik bündije
Akármeddig forgatjuk is a témát, a lényeg, hogy igen hatásos fegyver.
GeoCravker
@A Tündik bündije: Egész a megcsalásig és a válóperig. Egyáltalán nem hatásos, sőt szerintem kontraproduktív.
GeoCravker
@A Tündik bündije: De nyilván kapcsolata válogatja...
A Tündik bündije
@GeoCravker: Ez esetben a második hozzászólásod semmisé teszi az előzőt.
GeoCravker
@A Tündik bündije: Nem feltétlen. Szerintem hatástalan és kontraproduktív. De lehetnek olyanok, akik jól viselik a megalázó helyzeteket egy kapcsolatban. Velük szemben lehet hatásos, de ezt nem ismerem. Majd a következő életemben... :-)
GeoCravker
@Zsoel: Ha adás vevéssé tesszük, akkor tárgyiasítjuk is. A tárgyiasult szexre ott a guminő, a prosti. Aki így tekinti a szexet, az nem kezeli emberként a partnert. Ha a partnerem nem kezel emberként, akkor én miért foglalkozzak vele? Akár azzal is, hogy mivel akar zsarolni? Ha hajlandó megbeszélni a gondjait, akkor jó. Ha zsarolni akar ilyesmivel, akkor nem érdekel.
Zsoel
@GeoCravker: Te nagy szakértője vagy a "olvassuk ki egy hozzászólásból azt is, amit a megírója nem szánt bele" nevű tudománynak.
Tudod, mit? A kedvedért átfogalmazom.

"Ez egy tipikusan kétélű fegyver, de nemcsak abból a szempontból, hogy a nő kicsit önmagát is bünteti az ilyen akciókkal, hanem abból is, hogy ha ezt túl sokszor eljátssza, némelyik férfi esetleg megunja a huzavonát, és (titokban) keres magának egy olyan partnert (szeretőt), akinek örömmel és mindig van kedve a vele való szexhez."
GeoCravker
@Zsoel: khmmm... adásvétellé Te írtad korábban "amit kérésre adnak, azt is csak el kell venni, mivel az adás-vevés egy kétoldalú művelet. "
A többiben egyet értünk. Az emberkék zöme valóban keres másik partnert. Többnyire tényleg titokban.
Zsoel
@GeoCravker: Könyörgök, ne köss már bele minden egyes szavamba! Adás-vevés (szándékosan nem adásvételt írtam) alatt mindössze a tényleges átadási-átvételi folyamatot, vagyis annyit értettem, hogy amit az egyik ad (például én adok az anyukámnak egy könyvet), azt a másik elveszi tőle (az anyukám elveszi tőlem a könyvet). A szex is egy kölcsönös átadás és átvétel: a nő is azért adja a szexet, és a férfi is azért veszi el tőle, mert ő is kapni akarja, amit a férfi ad neki. Ne ragozzuk ezt már tovább, jó?
GeoCravker
@Zsoel: Biztos bennem van a hiba. De tényleg érdekelne az, hogy a nők jó része miért úgy fogja fel, hogy adja a szexet. Te is ezt írtad, és tényleg úgy is gondolod annak alapján amit írsz. Tehát nem az öröömöt, az emberi gondoskodást, a kölcsönös érzelmeket, stb. aminek egyik része lehet a szex, ha már. Amikor azt írtam, hogy tárgyiasítja a szexet ez a szemlélet, akkor ki kérted magadnak. Most a könyvkölcsönzést hozod példának, ami az én szememben ugyanaz uborkában.
Nem vagyok nőböl de negyven éve tanulom a nőket. S tényleg találkoztam olyannal, aki "adta" valami sajátos kegygyakorlási rítus részeként. Aztán rájöttem, hogy vannak mások, akik nem adják, hanem kölcsönösen megélik.
A nők nem tudom, hogy viszonyulnának ahhoz, ha azt mondanám, hogy a adok x ml fehérjét, és némi perisztaltikus izomgyakorlatot.
varrólány
@GeoCravker: "negyven éve tanulom a nőket"...és sosem fogsz a végére érni a tudománynak mert minden nő más.:-))
Persze kölcsönös adakozás az igazi, csak sok nő szívességként adja úgymond érdemként.
GeoCravker
@varrólány: Mindkettőben egyet érünk :-) De pont ez a kihívás . Mármint az ismeretszerzés :-)
Nakimaga
Előbb,utóbb,benézi a nő ezt a fegyvert és magára marad !:)
varrólány
@GeoCravker: Igen az egész élet egy nagy tanulás, minden téren. Az meg már nagyon értékes ha lehet találni megbízható és egymás iránt érdeklődő embereket.
GeoCravker
@varrólány: Az a szextől függetlenül is nagyon értékes .-)
varrólány
@GeoCravker: Persze ,a jó szex sem megy bizalom nélkül.:-))
Kutyafüle
@GeoCravker: 18.18 Nagyon egyetértek veled, mert valóban solk nőnél ez úgy működik, hogy adok neki, mert már itt az ideje, de nem szükségszerű igényként jelentkezik.
Sok férfi pedig úgy gondolja, hogy őneki ez megjár, s mint írod ebben az esetben eltárgyiasul a szex.
Pedig szerintem is a szexualitás az úgynevezett primer drájvok kategóriájába tartozik.
A primer drájvoknak nevezzük az életfentartáshoz szükséges alapvető tevékenységeket, mint példul a táplálkozás, alvás, fajfentartás stb. Tehát ezeknek természetesen jelen kell lenni az életünk során.
GeoCravker
@Kutyafüle: Nem véletlenül tete Maslow-bácsi oda az alsó sorba :-)
Kutyafüle
@GeoCravker: Na oké, akkor ezt most megbeszéltük, a téma a helyén van:))
Rézangyal
@GeoCravker: 18,18-ra tegnap
"hogy a adok x ml fehérjét, és némi perisztaltikus izomgyakorlatot. " Ezen besírtam! Ez mekkora szöveg már! :)
Pár pontosabb lenne, ha a perisztaltika szó helyett a pumpálást vagy dugványozást használtad volna LOL
GeoCravker
@Rézangyal: Nono. nagyon komoly perisztaltika van a dolog mögött. Csupa izom finomhangolt működése :-)
Rézangyal
@GeoCravker: De túlságosan tudományosan hangzik. A másik kettő közérthetőbb. :)))
Kutyafüle
@Rézangyal: Annyira kell nevetnem ma este kipróbálom ezt a megnevezést, apát perisztaltikás izom gyakorlatra meghívom, várom majd a reagálását :))))))
Rézangyal
Ne csodálkozz, ha a pumpája csődöt mond. mert a rekeszizma begörcsöl.
GeoCravker
@Kutyafüle: @Rézangyal: Már megérte :-):-):-):-):-):-):-):-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.