A csendesen élő idős testvérpár egyik tagját eddig ismeretlen okból gyilkolták meg fiatalok Ózdon. Testvére nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szerzett.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Ma már semmi sem számít, egy huszasért megölik az embert...levágnám a taknyok kezeit,hogy egy életen át szenvedjenek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
"Az állatok meg ne legyenek. Sehogyan se."
varirmag
Gondolom az ilyen híreket nem olvassák a vasárnap tüntetni készülő DK-sok,Mszp-sek,millások,e-2014-sek !!
Akik meg elmennek a bűnőzőket támogató tüntetésre azoknak azt kívánom,legyenek "vendégeik" az ilyen...(minek lehet az ilyen hulladékokat nevezni ???)

""A két gyanúsított néhány kérdés után részletes beismerő vallomást tett. Egyikük az áldozataikkal egy utcában lakik, vélhetően ő adta a tippet, hogy a védtelen öregeket támadják meg, ám mivel látásból ismerték őt, el kellett hallgattatni az áldozatokat.
A kegyetlen cigány rablógyilkosok mindössze kétezer forintot zsákmányoltak, azt is apróban. A gyanúsítottak egyike sem dolgozott még életében folyamatosan, csak alkalmi munkáik voltak. Az ózdiak szerint a városrészen még nappal is rettegnek a lakók, akik többsége idős, védtelen nyugdíjas. Nem ritka, hogy fényes nappal támadják meg őket az utcákon portyázó cigány suhancok. Több városlakó is arról beszélt, hogy a közbiztonság gyakorlatilag nulla.
Ilyenkor hol vannak a „harcos jogvédők” és a magukat „demokrataként” reklámozó „politikusok”?""
adsl70
hirek.msn.mainap.hu/itthon/ketezer-forintert-vertek-halalra-45417 azért a képek beszélnek aki itt lakik az nem pénzes ember. Aki ezt tette annak kevés az elétfogytiglan. Ne legyen senkinek tévképzete aki ilyet tesz annak bárki lehet nem fog kegyelmezni. Ilyet akasztani kell
Szavazzunk és felekasztanám ez nem emeber nem érdemel emberi bánást.
adsl70
Ne hagyjuk ha kiszel kap posztot két ember élete nem hír? törlok mindenkit a listámbol. ne hagyjuk magunakt tovább hülyének nézni.
miazavalami
Mindenhol azt szajkózzák , hogy egyenlőek vagyunk. Dehogy vagyok én egyenlő az ilyen tetű cigány gyilkosokkal!!! Más gyilkosokkal sem , bármilyen etnikumhoz tartoznak!!!
kerék
Tessék...az ilyeneket nem lehet felzárkóztatni...állatot nem lehet emberi szintre emelni a világ összes pénzével sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.