Százötvenezer forintért meztelenkedik, de plusz százezerért bárkivel ágyba bújik az egykori valóságshow-szereplő - írja a Blikk hétfői számában.

Közel egy éve egy német oldalon már felbukkan egy hirdetés, akkor azonban Veronika tagadta a dolgot. Az oldalon többek köött óvszer nélküli orális szex, különbözé fétisjátékok szerepeltek a repertoárban, óránként 150 euróért, de akár fél napra is megkaphatta bárki a lányt 1000 euróért.

A fiatal lány most nem internetes oldalakon hirdeti magát, hanem egy zárt körben az elégedett kuncsaftok adják kézről kézre telefonszámát, ami eljutott a Blikk szerkesztőségébe is.

A lap szerint beszéltek is vele és arra kérték, hogy jöjjön el egy pókerterembe meztelenül. Ezért a lány előbb 100 ezret, később pedig 150 ezret kért, de fejenként még 100 ezerért egy normál szexet is bevállalt volna. Amikor szembesítették ezzel a beszélgetéssel, minden tagadott és csak annyit mondott, hogy korábban dolgozott ilyen helyen hosz­teszként.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hajduferenc52
anyám...enyi pénzt kiadni erre a ribancra ,,,!! én dugnák neki a farkam mellé egy jó nagy lófaszt is hagy táguljon neki.
hajduferenc52
@percsi: jó ,...csak az ára magas ,amugy megérne egy 10 000 ft-ot
percsi
@musicnummer1: Te nem fizettél még nőnek dugásért, más igen. Ha nem lenne vevő, akkor árú sem. Számla? Hogyan számolnád el a vállalkozásodban és hogyan magyaráznád meg a nejednek? Vannak első 1-2.3-4 osztályú termékek. Ha nagyon szeretnél megvenni valamit, akkor a pénztárcádhoz igazodva vásárolod meg. Lehet inget venni 50000 Ft-t és lehet 3000 Ft-t, mind a két termékre akad vásárló. Azért adja magát ennyiért, mert megkapja érte ezt az összeget, ha nem, akkor jön az akció. Nevezhetnénk ribanc helyett kereskedőnek is:)
@kerék: Mi van ezen kivetni való, létezik olyan férfi is, aki több nőt dugott meg, mint amennyi ajtókilincset fogott, Miért nézed le azt a nőt, aki szereti a férfiakat? Ha jó neki, miért ne csinálná, ráadásul pénzt is keres vele. Vannak férfiak is, akik ebből élnek. Ettől még lehet rendes, kedves, házias, későbbiekben jó anya és feleség. Magyarázd el, hogy miért bűn a nőknek az, ami a férfiaknak dicsőség?
nemeth46
Döbbenet ez valamikor magánügy volt, és nem beszéltek ilyen gusztustalan módon az egészről. Én utálom ezeket a celebeket, de azt csinálnak amit akarnak, legfeljebb nem kellene róluk írni folyton. Én soha nem veszek ilyen tartalmú újságot, véletlenül botlok bele az interneten is. . Ha ez a "nőnek" mondott valaki a testéből akar élni és van olyan hülye, nyomorult alak aki csak pénzért tud venni magának "szerelmet" akkor csinálja.Ez az élet nemcsak a "nő" szégyene, a férfi sem különb, aki csak így jut nőhöz. szerintem
pictor
Máshoz nem is ért ez a paplanszájú ribi!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.