Üröm - Pintácsi Viki (42) árulja fél éve épült házát, mert hiába gyönyörű az otthona, amióta tavaly novemberben kirabolták, fél ott a háromgyerekes énekesnő.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hopppá
Riasztóberendezésről még nem hallott?
vukkocska
@Hopppá: Betörőnek risztóberendezés? Nincs tabu előttük. Vannak intellektuális betörők, azoknak nem probléma, meg vannak a vandálok.
sokanvagyunk
@vukkocska: 1 percen belül telefonértesítés és 5 percen belül a készenléti kocsi a helyszínen van.
vukkocska
@sokanvagyunk: A szoomszédomnak is volt, a teherautó kampóját beleakasztották a rácsba, ablakkal együtt rántották ki, s hogy a riasztóval mi történt, fogalmam sincs. Mindent kipakoltak nála is.
Egyébként meg éppen szilveszter éjjel tapasztaltam azt, hogy a betörők ellen még eldugni sem lehet semmit, iszonyú, hogy képesek mindent szétverni, és mindent kiszórni a tárolóhelyekből. Ezen utóbbiak nem az idén barnultak le. Mert vandálmunkát ők csinálnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.