2013 legjobban várt filmje Quentin Tarantino Django elszabadul című alkotása, ami január 17-én került a magyar mozikba. A Golden Globe-ok közül viszont már kettőt meg is nyert; Christoph Waltz lett a legjobb férfi mellékszereplő, és a legjobb forgatókönyvért járó díjat is elvihette Tarantino.

Forrás: MyMusic
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
@Angelika: Na és a Kutyaszorítóban? A legjobb filmje, és a létező egyik legjobb gengsztersztori a világon.
kerék
Hatalmas film lett, a KKK-s réznél viszont 10 percig sírtam a röhögéstől.
A Tündik bündije
@kerék: Igen, az a rész haláli lett :-)))
Érdekes viszont, hogy éppen a címszereplő a leghaloványabb... Christoph Waltz és DiCaprio is simán lejátssza a vászonról.
kerék
@A Tündik bündije: Ez igaz sajnos, bár szerintem az ő szerep nem is kívánt többet.
Viszont Tarantinotol megszokhattuk, hogy mintha a színészekre találták volna ki a szerepeket. Szóval a főszereplő szerepét nem tudtam volna mással elképzelni, se a többiekét. Nem lett volna ugyan az, ha Waltz helyett másvalakit raknak be például.
Angelika
@kerék: @A Tündik bündije: De jó, hogy ezt mondjátok, utálnék csalódni Tarantinoban. "8án megyek, és megnézem. :)
A Tündik bündije
@kerék: Hát, a hol rémült, hol dühös pislogáson túl tényleg nem kívánt többet.

Érdekesség egyébként, hogy a koponya-szétfűrészelős jelenetben DiCaprio valóban megvágta a kezét, de nem zökkent ki, folytatta tovább a jelenetet. Bírom a fickót nagyon, még negyven sincs, de olyan igényes a filmográfiája, hogy sok más színésznek egész karrierje alatt nem jön össze ilyen minőség. Kapj el ha tudsz, Véres Gyémánt, Viharsziget, Tégla, Eredet, J. Edgar... jesszus, ez a pasi félig-meddig már most színészlegenda... :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.