Vásárosnamény ‒ A kormányülésen is szóba került a kormánypárti polgármesterek Blikk által felderített sok tízmilliós jutalma.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@miazavalami: Harmadosztályú színjáték a hiszékeny elmék részére.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
majd megkapják más formában a pénzt,nem kell félteni őket,megtalálják a módját sajnos!!!saját magukkal sem kéne kivételt tenni ott a parlamentben!!!
viitriol2
hát igen ilyen a mi kedves vezetönk.
azt gondolja, hogy a "népnek" tetszeni fog ez a szinjáték, de a NÉP NEM ANNYIRA HÜLY(J)E, hogy már ezt is "elfogadaja" tőle .Ő-gondolom- ugy gondolkodik, hogy mint "jó királytol"-hát igen ő az árgylius királyfi- elfogadják azt is, hogy "parancsba" adja, hogy vissza a pénzt, mert az ország "szarban" van(érdekes eddig mindig csak sikererekről beszéltek), de aNÉP már -gondolom én- azt is észreveszi, hogy ő mint miniszterelnők pártjának katonáinak (is) UTASITÁST osztogat-igaz ezt sem meri(papiron) vállalni, hanem két szolgájával "üzeni" meg csicskásainak- vagyis EGYSZEMÉLYI DIKTATURÁT valosit meg a mi kedves vezetönk- uralva már -már minden t
rosalinda57
Ha a polgármesterekkel visszafizetteti a jutalmakat, ez helyes döntés. De ez csak egy része a visszafizetendő feladatoknak. Vissza kellene fizetni még : pl. az 500 ezer Ft felett keresőknek a személyi jövedelemadó pl. 26% sávjával meghatározva az egykulcsos adó miatti vagyonnövekedés utáni adót és még sorolhatnám. Lehet kérni erre is egy listát.
miazavalami
@Dr.luigilongo60: Paródiának is gyenge!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.