Egy különleges földkeverékből készült menüsor kerül a legtöbbe a tokiói luxus étteremben. A sárból készült ételek a legdrágábbak.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
@sokanvagyunk: :)) most biztos kizavartok innen
Régi legenda , vagy igaz , vagy nem : a magasrangú egyházfők szerettek enni , a plébánián már nem tudták a sok jó után mivel kápráztassák el őket. ...még valami könnyűt ettek volna.
A szolgűló lány találékonysága mentette meg a helyzetet ---gyenge borjúszar azon melegen , mint pástétom --- igen ám , de abból még ettek volna :))
mondtam , hogy kizavartok :))
sokanvagyunk
@ila51: Szegény borjúból a repeta miatt kisajtolták? - a fene essen a zabáló népségbe! :)))
sokanvagyunk
@sokanvagyunk: és nem zavar!!! - úgyis lájtos volt a mai menüm :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.