Trükkös kivágású ruhában jelent meg új filmjének premierjén Jennifer Lopez. A fehér estélyi az oldalán teljesen átlátszott, így kiderült: a sztár nem vett fel fehérneműt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@Rézangyal: Pedig pénz nélkül nincs lovaglás. :) Vagy fizetsz érte a lovardában, vagy saját lovat tartsz; mindkettő pénzbe kerül (lásd fent). :P
Rézangyal
@Zsoel: A köztes megoldás a hintalóóóóóó :)))))
Zsoel
@Rézangyal: Na látod, azt csak egyszer kell megvenni, és annyiszor használod, ahányszor csak akarod :))
Nekem is volt gyerekkoromban, ilyen beleülős; egyszer sikerült annyira belengetnem, hogy hanyatt estem vele. :)))
Rézangyal
@Zsoel: Van ezzel kapcsolatban egy sztori gyerekkoromból. Olyan 3-4 éves lehettem és nagyon szerettem volna hintalovat. Valahogy kiszúrtam a játékbolt kirakatában a szüleim pechjére. Addig vertem a ta-tam-ot, míg Karácsonyra megkaptam. 1 napig játszottam vele, aztán elveszítettem az érdeklődésemet. Nem volt elég konstruktííííív :)))
Szóval jó darab idő után megunták, hogy ott porosodik szeglny cocó és az ovinak ajándékozták, ahová jártam. Na, azt a műsort, amit akkor rendeztem a mai napig emlegeti a család :) De a hintaló az ovié lett.
Ma már óvatosabban ruházok be hintalovakra :)
Rézangyal
@Rézangyal: Olyat próbálok találni, amelyik beszélni is tud. Okosakat. Ma már semmi nem lehetetlen :)
Zsoel
@Rézangyal: Cocó? :D Mifelénk a disznókat hívják így. :)) Amúgy jó történet... Bizony, gyerekek már csak olyanok, hogy csak addig kell nekik valami, amíg nincs - utána oda az érdeklődés.
Japánban kellene körülnézned, ha robotot tudnak csinálni, náluk biztos van beszélő hintaló is. :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.