Havas Henriket vastagbélrákkal operálták meg – vallotta be a népszerű, ijesztően lesoványodott riporter a Klubrádióban. Mint kiderült, orvosa három éven át legyintett a panaszaira, pedig komoly fájdalmai voltak.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
Remélem, a műtét után végre teljesen meggyógyul a tanár úr! Én nagyon szeretem a fanyar humorát, élvezem a stílusát. Elhiszem, hogy valamit "elnéztek" az orvosok és érthető, hogyha ez dühíti. Szívből kívánom, hogy legyen ismét olyan, mint korábban volt, és - ha úgy érzi, tényleg hibát követtek el az orvosok - akkor perelje be őket, de főleg nyugodjon meg, épüljön fel, mert ő az egyik legjobb fej a médiában!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
loboncos
Tarts ki öreg.A rák nem válogat.Lép nélkül is élnek. Kormányunknak esze nincs mégis megvannak.
Pilóta
Kedves Tanár Úr!
Sajnos van ilyen, de most álljon a sarkára, s mutassa meg, nincs legyőzhetetlen ellenfele!
töky
csodálkoznék rajta, ha Havas nem valaki mást okolna a bajáért.
kamazuka
Tanár úr!
Nem föladni!
Tapasztalatból mondom.
Egy szép utazás előtt áll!
jancsipapa
Egyértelmű ,hogy hazudik a "Tanár Úr ". Körülbelül másfél éve fetrengve mesélte valamelyik csatornán ,hogy teljes kivizsgáláson esett át egy barátja osztályán és teljesen egészséges,sőt korához képest nagyszerű állapotban van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.