Légy része a legendának! - ezen röhögök már napok óta, hogy szegény TV2-s kreatívok nem is gondolták, mennyire beletrafáltak a közepibe, amikor megalkották a Megasztár legújabb szériájának egyébként kifejezetten idegesítő szlogenjét. Mert legenda lett az énekverseny negyedik részéből, csak nem úgy, ahogy a készítők képzelték.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: vsop
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hoppare
Kedves Dévényi István (cikkíró)!
Igazad volt, hogy nem akartál eddig írni a Megasztárról.. ezt sem kellett volna.
Evikati
Nagyon szeretem Dévényi István cikkeiben megfogalmazott kritikáit. Jól esik olyat gondolatokat olvasni, melyek bennem is megfogalmazódtak, csak nincs lehetőség hangot adni véleményemnek.
Bár nem vagyok szorgalmas nézője a nevezett műsornak, bele-bele nézek és a vitatott előadókat soha nem hagyom ki.
Dévényinek igaza van!
Hoppare
A cikk eleje igaz, maximálisan egyet is értek vele, de hogy azért esett volna ki Hien (akit egyébként baromira bírok, imádom a hangját), mert vietnámi... Ilyen alapon be sem került volna szerintem... Illetve mi van a cigányokkal? Karamell, Gáspár Laci, Lakatos Krisztián stb...
Evikati
Hoppare: Ezt szerintem nem Dévényi írta.
Nekem is ő tetszik a legjobban, szép a hangja, aranyos és egzotikusan szép.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.