Budapest — Egyik kezével ad, a másikkal a kormány az emberektől, s csak a magas jövedelmű gyerekeseknek kedvez igazán.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Ez természetes, hiszen a kormány minden eddigi tette a szegényekkel b@szott ki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@kkalman: Nem volna jó ötlet, hacsak nem akarnád hogy még több legyen a munkanélküli. A legtöbb cég elbocsájtásokba kezdene.
entero
@kkalman: Persze attól függ, kiket értettél azon hogy gazdagok...
kkalman
@entero: Először kedvenc állatfajtámra gondoltam, azaz, a politikusokra, utánuk a Csányi féle hiper szuper nagytőkésekre, mert annyira nem vagyok naiv, hogy a sok milliárdos vagyon kétkezi munkával lehet összeszedni.
Munkahelyek meg így is szűnnek meg, akár az előbb már említett Csányi hathatós közreműködésével. Lásd, a nem régen létrehozott tehenészetét Mohács, Bóly térségében, ahol 50! főt foglalkoztat. Ezért a környéken már működő három tehenészetet zártak be, ahol 100-150 ember dolgozott. Hány új munkahely van akkor a térségben. Ne erőlködj! Mínusz 50 - 100 munkahely az eredmény.
Úgyhogy rátok férne gazdagokra, tisztelet a kivételnek, mert kivétel mindig van, hogy néha egy kicsit ti is rosszul járjatok.
Még mielőtt rám sütnéd, hogy gyűlölöm a gazdagokat, elárulom, nem! Én az egyenlőtlenséget gyűlölöm. Azt az ollót gyűlölöm, amelynek az egyik ága rövidebb, mint a másik, és a rövidebb nagyon fenn van, a hosszabb meg nagyon lenn. Ha ennek az ollónak a két szára közti távolság és a hossza közti különbség sokkal kevesebb lenne, mint amekkora most, akkor lenne kerek a világ.
entero
Jól beszéltél, mint általában. Nem véletlen, hogy én igyekszem fenntartani a kisebb különbséget az olló két ága között, nekem fontos hogy az emberim, aki nekem dolgoznak normális életet élhessenek. Sokan azt nem értik meg sajnos itt a fórumon sem, hogy ez csak akkor tartható fenn, ha én szinte minden rendelésnek eleget tudok tenni, meg tudom oldani azt, hogy fejlődjünk, terjeszkedjünk ha kell, legyenek újabb beruházásaink, piacaink, mert ellenkező esetben minibál bér lenne a vége. Soha nem mondtam azt, hogy te gyűlölnéd a gazdagokat, a te stílusod távol áll itt sok emberétől, amit becsülök nagyon is. Persze ez a gazdag szó azért relatív, mert hol vagyok én a Csányi féle milliárdosoktól? Az olló esete, emlékszel? Pedig lehet hogy többet tettem le eddig az asztalra mint ő vagy a többi milliárdos. Egyet nem tettem meg soha: Nem csaltam meg loptam. Talán még annyit, hogy nem minimálbért fizetek, pedig csak számold ki átlag 300 ezres fizetés esetén azt, hogy mondjuk 200 ember minimálbért kapna helyette, akkor mennyi maradna nekem egy hónapban. Mi ez, ha nem gerincesség? Persze sokan ezt másként látják itt.
entero
@kkalman: Neked válaszoltam az imént.
kkalman
@entero: Észrevettem, de kösz, hogy szóltál! :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.