Nyilván nem én vagyok ebben az országban az egyetlen, aki szomorúan, mérgelődve, és felháborodva nézte, hogy ez a gyönyörű, kiválóan hasznosítható építmény szép lassan az enyészeté lesz. Mielőtt azonban totálisan tönkre ment volna, észbe kaptak az illetékesek. A várkert felújítását, valamint a budai Vár és környéke közlekedés-fejlesztésére kiírt közbeszerzési pályázatát elnyert Swietelsky-WHB konzorcium aláírta a kivitelezői szerződést a Várgondnokság Nonprofit Kft.-vel és az I. kerületi önkormányzattal. Az alábbi fotók bemutatják, milyen most a Várkert Bazár, és milyen lesz a tervek szerint.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hopppá
Valóban nagyon szép lesz. Csak nehogy terv maradjon.
Mami48
Ideje! Nagyon. Engem mélyen felháborítanak a falfirkák, az omladozó falak. Mondjuk aki összefirkálja a műemlékeket, mindegy, hogy tehetséggel, vagy anélkül, bár jobban bosszant az öncélú kézjegyodab@szás, kezét törném darabokra, az biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.