Molnár Anikó úgy érzi, lassan kifut az időből, hogy családja legyen és gyermeket szüljön. A 37 éves sminkmester ezért gondolkozik az örökbefogadáson. A szakember szerint nehéz dolga lesz.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Talán előbb kellett volna gondolni erre...
Dr plágium
Eléggé hírhedt a nő, nem hinném, hogy normális pasas egy ilyen múlttal rendelkező nővel vágyik családot alapítani. Bár az is igaz, vannak kivételek...Viszont ismerve az előéletét minden kapcsolata tiszavirág életű volt, nem lesz ez másként a jövőben sem.
varrólány
@Dr plágium: Még a múltja hagyján , másnak is van ennél rosszabb , de a jövője !!
Már az számítana , de az sem tűnik jobbnak.
Lassan már csak a műtétjeiről olvasni.
Zsuga
Én nem hiszem, hogy olyan szörnyű természetű nő lenne. Ismerve a celeb hölgyeket és általában a legtöbb mai leányzót, egyáltalán nem mondanám, hogy rosszabb volna náluk. Nekem már csak azért is szimpatikus, mert szereti az állatokat. Az örökbefogadás egyébként nem rossz ötlet, nem hinném, hogy a népesség növelése lenne a legjobb cél sem hazánkban, sem a Földön. Inkább a már világra jötteknek kellene jobb körülményeket biztosítani, mint a felesleges szaporulatot segélyezni.
Kutyafüle
Most akkor szülni, vagy örökbefogadni? Nem mindegy, de az örökbefogadás felgyorsítása folyamatban van, úgyhogy van rá remény..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.