Pécsett állhat ismét bíróság elé Stohl András. A magyar börtönpokol című könyvben foglaltak miatt ugyanis feljelentették a színészt.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anatole-farkas antal
Anatole Hongrois Sajnos amit az írónő írt a könyvében mind igaz. Magyarországon a börtön viszonyok gyalázatosak és a börtön örök kiképzett állatok. Szintén írtam egy könyvet a-- Szegedi Csillag börtön lázadása--. Nem merték kiadni! Itt a börtön igazgatók, a börtön üzletet biztosító kft. tulajdonosok akik az állami pénzeket hogyan váltják át magán tulajdonra. Gratulálok az írónőnek. Hiszen a média célja az, hogy minél aljasabb képet fessen le egy egy elítéltről, hogy az adófizető polgár meg ne kérdőjelezze hol van az a pénze amit a börtönökre költenek. Emlékezzenek csak egy egy börtön riportra. A TV2-nek 50-100 Ft-jába kerül egy egy riport amit elítéltel készítettek. A kikötés az, minél véresebb, erőszakosabb esetet meséljen a kiplasztikázott cellában a rab, ahol az ebédet a közeli étteremből hozatják a magyar polgárok bemutatására, milyen remek ebéd van a börtönökben. Nem véletlen ha most pörög a nyomozó hatóság, a börtön fenntartó társulat, mert egy esetleges kiszivárgás azonnal a börtön üzletet veszélyezteti. Több éve volt egy Helsinki ellenőrzés, a rabokat kihajtották esőben egy távol lévő szántásra s addig ott kellett maradniuk amíg az ellenőrzés tartott. De ha nem volt más lehetőség, akkor a rabokat figyelmeztették, ha valaki panaszkodni mer megverik és minden szankciót felhasználnak ellene. Dolgoznak ugye, de milyen lehetőséggel. Állami a rab, állami a gépezet, de magán zsebbe megy a bevétel. Könyvem szemtakarás nélkül beszámol az állam az államban pénzszerzés lényegéről a börtön üzletben.
vor 4 Minuten · Gefällt mir · 1
anatole-farkas antal
Elnézést! a cikkemben 50-100 ezer forintot kell érteni egy riportban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.